SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Høreapparater med dansk tilskud - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Jørgen Laurberg i sit
Jørgen Laurberg i sit "værksted"
Høreapparater med dansk tilskud
Eksperten på forbedret hørelse er Jørgen Laurberg (69), der har beskæftiget sig med folks høreproblemer i en menneskealder.

Jørgen grundlagde helt tilbage i 1960’erne et firma med høre-apparater, og den virksomhed findes den dag i dag i Østbanegade på Østerbro i København.

Tilbage i 1969 købte Jørgen en fritidslejlighed i Torremolinos, og tilknytningen til Costa del Sol resulterede for 13 år siden i etablering af to lignende forretninger - den ene i Fuengirola og den anden i Marbella. Begge forretninger i Spanien såvel som forretningen i København hedder Dicton. Jørgen Laurberg er i dag i besiddelse af alle mulige tekniske hjælpemidler til foretagelse af kompetente høreprøver, og kunderne tilbydes seneste digitale høreapparatur, der bringer hørelsen tilbage til normalt niveau og endda med særdeles diskrete apparater. Danskere med høreproblemer modtager af de danske myndigheder DKK 5.000 til hjælp til køb af høreapparat, og det er tilladt at foretage sit indkøb i Spanien. Det skal dog tilføjes, at det offentlige tilskud fra Danmark ikke gælder, hvis man har residencia i Spanien. Man må altså ikke være permanent udflyttet fra Danmark. Jørgen oplyser, at prisen på høreapparaterne i realiteten er den samme i Danmark og Spanien. Når udsalgsprisen alligevel er lavere i Jørgens butikker på Costa del Sol, beror det på forskellen i momssatserne i Spanien henholdsvis i Danmark. Dicton i Fuengirola er beliggende i ejendommen Perla VI ved Paseo Maritimo, og i Marbella er adressen Avenida Ricardo Soriano 54.

Telefonnumrene er 952 580 479 henholdsvis 952 829 438.

Afstemning

(12 stemmer)Tilføj din kommentar
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Kom med dine kommentarer her eller forslag til ændringer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga