SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Armsved kan undgås - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
PerspireX
PerspireX
Armsved kan undgås
Armsved kan undgås, uden hudirritation

Der er godt nyt for den del af befolkningen, der sveder så meget under armene, at det generer i dagligdagen. Eller som har problemer, fordi almindelige antiperspiranter giver hudirritation. Undersøgelser viser, at kraftig sved forekommer oftest hos folk, som er fysisk meget aktive og hos folk, som let bliver stressede eller nervøse. Symptomerne med de store svedskjolder under armene bliver naturligvis værre når man opholder sig i et varmt klima. Med antiperspiranten PerspireX kan man imidlertid sætte en effektiv stopper for selv den kraftigste sved, idet den simpelthen gør svedkirtlerne inaktive i 3-4 dage. Ophører man med brugen af PerspireX, vil svedkirtlerne i løbet af en uges tid vende tilbage til det tidligere aktivitetsniveau og sveddannelsen fortsætte på sædvanlig vis. Det vil sige, at PerspireX kan anvendes i perioder med fysisk aktivitet eller hvor man udsættes for stressede situationer.

Mindre risiko for hudirritation
De mest effektive antiperspiranter er baseret på alhokol og indeholder det aktive stof Aluminiumklorid. Aluminiumklorid har imidlertid den ulempe, at den på huden omdannes til saltsyre, hvilket på sarte hudområder som armhulen kan forårsage kraftig svien. PerspireX roll-on er tilsat en såkaldt ”buffer”. Denne ”buffer” omdanner den udskilte saltsyre til aluminiumklorid og mælkesyre. Herved forsvinder saltsyren og risikoen for hudirritation mindskes, samtidig med at den svedhæmmende effekt forbedres.Et anerkendt dansk produktPerspireX er udviklet af det danske firma Riemann A/S og sælges verden over. Den anses som den mest effektive antiperspirant på markedet.

Fås kun på apoteker i Danmark

Afstemning

(33 stemmer)Tilføj din kommentar
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Kom med dine kommentarer her eller forslag til ændringer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga