Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Anders Dyrup
Anders Dyrup
Bank og finans
Adskillige nordiske pengeinstitutter har etableret sig med kontor på Costa del Sol.....

-ikke så meget for at udføre valutaveksling i gængs forstand, men mere for at tilbyde sine tjenester med hensyn til investering i form af Private Banking. I tillæg til de skandinaviske banker findes Kaupthing Banki fra Island, der er blevet en aktiv spiller på finansmarkedet i flere europæiske lande.

Det kontinental-europæiske hovedkontor for Kaupthing Banki findes i Luxembourg, hvorfra man har placeret en egen repræsentant på Costa del Sol. Han er dansker og hedder Anders Dyrup (36), og han tilbyder investerings-objekter til folk med kapital og trang til en fornuftig forrentning. Tidligere har Anders været ansat i et dansk pengeinstitut på Costa del Sol såvel som i Luxembourg.

Anders retter i første række sin markedsføring mod den nordiske koloni på Costa del Sol. ‘I princip er vi selvfølgelig åbne overfor hvem som helst,’ siger Anders Dyrup, ‘men jeg føler, at man taler om investeringer bedst på sit eget sprog. Derfor retter jeg blikket mod medlemmerne af den danske koloni samt andre nordboer.’

På spørgsmålet om, hvorvidt der er tilstrækkeligt med danske kunde-emner, svarer Anders med et ubetinget ja. Han anslår, at der på hele Costa del Sol, således fra Almuñécar til Gibraltar, findes omkring 30.000 danskere. Dermed siger han ikke, at der er 30.000 danskere, som bor på kysten året rundt, men tallet inkluderer, udover dem, der har residencia, folk med folkeregister-adresse i Danmark, og som har hus eller lejlighed på Costa del Sol, samt andre, der findes på kysten i kortere eller længere tid, uden at der dog er tale om egentlige turister.

Efter at have været repræsenteret på Costa del Sol i mere end to år har den islandske bank, som Anders udtrykker sig, ’vundet en tilfredsstillende markedsandel’. Han siger, at der er rigeligt med investeringslystne danskere. Det er ikke blot personer, der har opnået den reelle pensionsalder, men lige så meget folk, der har solgt deres virksomhed i Danmark, og som mere eller mindre har trukket sig tilbage fra erhvervslivet eksempelvis i 50 års-alderen.

Kaupthing Banki er Islands største bank. Oprindelig var banken en sammenslutning af sparekasser i Island, og siden 1982 har den desuden fungeret som investeringsbank. Efter fusion med Búnadarbanki Íslands (bøndernes bank) for kun et år siden blev den Islands største pengeinstitut med almindelig bankstatus. Kaupthing Banki betegner sig selv som en nordisk bank, der arbejder som investeringsbank i et internationalt forum i mange lande, primært europæiske.

Telefon til Kaupthing bank: 952 470689

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Skat, økonomi og pension

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga