Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Frisøren Thomas i action under et show
Frisøren Thomas i action under et show
Dansk frisørskole i Torremolinos
First Hair Academy er navnet på en ny frisørskole i Torremolinos....

-hvilken er startet af to danskere, frisørmester Per Sahl med ejendomshandler Thomas With som sleeping partner. I januar i år startede det første hold elever, i alt 20 stykker, og de fleste af dem er udlændinge. Kurset strækker sig over et år, i hvilken periode eleverne modtager både teoretisk og praktisk undervisning. Herefter forlader eleverne skolen med et certifikat i hånden, og ifølge Per Sahl er undervisningen så grundig og koncentreret, at eleverne i løbet af de 12 måneder lærer lige så meget som på en dansk frisørskole, hvor uddannelsen gennemføres over så lang tid som fire år. Den praktiske undervisning foregår på skolen, idet lokalbefolkningen i Torremolinos indbydes til at blive klippet på skolen.

Gæstelærere
Per har haft egen frisørsalon på hovedgaden San Miguel i Torremolinos i mere end 15 år, og to gange har han vundet det spanske frisørmesterskab. Udover at klippe, vandondulere etc. lærer eleverne, hvordan man oparbejder et fortroligt forhold mellem frisør og kunde; hvordan arbejdsstillingen bør være, så man undgår arbejdsskader; og i slutningen af kursusperioden bliver der givet orientering om regler for at eta-blere egen frisørsalon i Spanien. Frisørmestre fra Danmark, England og Frankrig er engageret som gæstelærere. De skal ikke blot demonstrere klippe-teknikker, men desuden præsentere eleverne for de sidste nye modefrisurer.

Telefon til frisørskolen er: 952 384208Per har haft egen frisørsalon på hovedgaden San Miguel i Torremolinos i mere end 15 år, og to gange har han vundet det spanske frisørmesterskab. Udover at klippe, vandondulere etc. lærer eleverne, hvordan man oparbejder et fortroligt forhold mellem frisør og kunde; hvordan arbejdsstillingen bør være, så man undgår arbejdsskader; og i slutningen af kursusperioden bliver der givet orientering om regler for at eta-blere egen frisørsalon i Spanien. Frisørmestre fra Danmark, England og Frankrig er engageret som gæstelærere. De skal ikke blot demonstrere klippe-teknikker, men desuden præsentere eleverne for de sidste nye modefrisurer.

Telefon til frisørskolen er: 952 384208Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga