SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Nye produkter og løsninger - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Martin von Kiær, underdirektør i Europæiske Rejseforsikring A/S
Martin von Kiær, underdirektør i Europæiske Rejseforsikring A/S
Nye produkter og løsninger
Europæiske Rejseforsikring har forbedret sin Internationale Sygesikring med en række nye løsninger og dækninger, som i højere grad kan tilpasses den enkeltes ønsker og behov

Tag sikkerheden med
Uanset nationalitet og hvor på kloden man bosætter sig, kan man tage Europæiskes Internationale Sygeforsikring med og sikre sig mod uforudsete regninger fra læger og hospitaler. En International Sygeforsikring sælges typisk til personer, som vælger at bo i SydSpanien, for eksempel i forbindelse med opstart af egen forretning eller for at nyde sit otium under de varme himmelstrøg. "Vores sygeforsikring er skabt for at tage hånd om mennesker, som lægger vægt på tryghed og gerne vil have et sikkerhedsnet ud over det sædvanlige, når de bosætter sig i udlandet", udtaler Martin von Kiær, der er underdirektør i Europæiske Rejseforsikring.

Hjælpen er altid kun et opkald væk
Hos Europæiske er man dækket 24 timer i døgnet året rundt og kan forvente den hurtigste og bedste hjælp. Europæiske’s ServiceKontorer rundt om i verden har en stor lokal viden og er parat til at tage sig af vores kunder døgnet rundt – uanset om uheldet er ude, eller man blot har behov for et godt råd. Og meget aktuelt findes kontorer i henholdsvis Málaga og Palma de Mallorca. Selskabets AlarmCentral i København er bemandet med højt kvalificerede læger og sagsbehandlere, og vagtlægerne er i øvrigt parate til at give råd og vejledning om behandlinger og medicin. "Sammen sikrer de, at al behandling og transport af patienter sker på betryggende vis", siger Martin von Kiær.

Man kan tilpasse sin helt egen løsning
Idet den Internationale Sygeforsikring skal imødekomme mange individuelle menneskers ønsker og behov, er der et utal af måder at kombinere sin egen forsikring på. "Derfor tilbyder vi både totalløsninger og løsninger med kun det allermest nødvendige. Vi anbefaler i øvrigt, at man kontakter os for råd og vejledning og for at få sammensat den mest optimale løsning", afslutter Martin von Kiær.

Du er velkommen til at kontakte Europæiske på telefon +45 33 27 83 80 eller til at sende en e-mail til ihc@er.dk, for at høre mere om en International Sygeforsikring. Du kan også læse mere på deres hjemmeside http://www.ihc-plan.dk.

Afstemning

(3 stemmer)Tilføj din kommentar
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Kom med dine kommentarer her eller forslag til ændringer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga