SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
SQL/DB Error -- [Table 'zafetrip_sydspanien.ArticleUserComments' doesn't exist]
Dansker bag kystens største optiker-forretning - Costa del Sol - Spanien
Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Finn Clausen i sin butik i Fuengirola
Finn Clausen i sin butik i Fuengirola
Dansker bag kystens største optiker-forretning
Finn Clausen var chefoptiker hos Synoptik i Danmark, inden han i 1989 etablerede sig i Fuengirola

Største optiker-forretning på Costa del Sol er danskejet. Den hedder Dan Optica og ligger på Avenida Jesus Santos Rein nr. 4 i Fuengirola, ganske tæt på byens turistbureau. Ejeren er Finn Clausen (f. 1959), uddannet optiker fra Danmark og bosiddende på Costa del Sol siden sommeren 1989, hvilket år han også etablerede sin forretning.

Hjemme i Danmark havde Finn haft det, han selv betegner som flere ’spændende jobs’. Han har også været optiker i Nuuk (Grønland), og han sluttede af med at være chefoptiker hos Synoptik, inden han satte kurs mod Spanien. Dan Optica er den ubetinget største optiker-forretning på Costa del Sol. Finn har ikke færre end fire optikere blandt sine i alt ni medarbejdere, og det er der ikke andre optikere i hverken Málaga eller i kystbyerne, som kan præstere.

Hvad Finn har gjort særligt meget ud af i sin forretning, er at investere i moderne apparatur, som kan analysere kundernes syn i stort set enhver henseende. Eksempelvis kan Finn og hans medarbejdere fotografere baggrunden af øjet og også få et klart billede af pupillens nethinde, hvor ændringer varsler om bl. a. sukkersyge, for højt -blodtryk eller glaucom (grøn stær). Trykket i øjet måles ligeledes.

’Jeg sørger altid for at have den nyeste teknik i faget,’ fortæller Finn. ’Det er ikke kun et spørgsmål om at sælge briller, men først og fremmest om at finde frem til kundens nøjagtige behov. Og det apparatur, der i dag står til rådighed på markedet, er fremragende. Det koster ganske vist mange penge, men det er en nødvendighed at have, og i min forretning har vi til enhver tid den nyeste og mest anerkendte teknik.’ Finn gør også meget ud af at videreuddanne personalet, der således ofte er på kurser for at lære om den seneste udvikling i branchen.

Læs også: Briller i Spanien - Solbriller i Spanien
 

Afstemning

(16 stemmer)Tilføj din kommentar

 
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven

Dine Spanien-kommentarer

Kom med dine kommentarer her eller forslag til ændringer

Navn


Kommentar


E-mail (Vil ikke blive gengivet på siden)


CAPTCHA ImageReload Image

Skriv ovenstående kode


CASA:UNA Bolig Spanien

DANSK EJENDOMSMÆGLER

Boliger til SALG i Spanien
Lejlighed til salg i Fuengirola
Villa til salg i Fuengirola

Boliger til LEJE i Spanien
Villa til leje i Fuengirola
Lejlighed til leje i Fuengirola

CASA:UNA
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga