Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Anne Mette Brøgger i Fuengirola
Anne Mette Brøgger i Fuengirola
Anne Mette udlejer boliger i Fuengirola i Spanien
Skiftede Toldvæsenet i Aarhus ud med et liv på Solkysten

Anne Mette Brøgger (40) kom til Costa del Sol for godt og vel fire år siden og fandt en forretnings-idé, som hun hurtigt fik stor succes med: Udlejning af ferielejligheder. Gennem adskillige år har Costa del Sol fostret mange hundrede sælgere af huse og lejligheder, og bl. a. er et stort antal danskere landet i den branche, hvor der fortsat kan tjenes store penge. Men disse firmaer har ikke fundet det ulejligheden værd at interessere sig for udlejning, og de udlejningsbureauer, der findes, koncentrerer sig sædvanligvis kun om deres egen by. 

Link
Lejlighed i Fuengirola

Sommerhusudlejning i Spanien.
Lejlighed til leje i Puebla Lucia i Fuengirola


I hvert fald opdagede Anne Mette hurtigt, at der var et til dels uberørt marked på det område. Hun etablerede firmaet Span-Summer og gik derefter på jagt efter lejligheder og huse, der var til leje for kortere eller længere tid. Da hun fandt, at hendes portefølje var tilstrækkelig stor, åbnede hun en hjemmeside på nettet, og her udbyder hun snesevis af ferieboliger fra Torremolinos i øst til Estepona i vest. Anne Mettes styrke ligger netop i, at hun spænder over en så stor strækning.

Anne Mette fortæller: ’Jeg fandt ud af, at der bestod et tomrum mellem ejerskab af egen bolig og 14 dages hotelophold: Der er masser af mennesker, der vil opholde sig på Solkysten i længere tid end de uger, charterrejsebureauerne udbyder, uden at de dog vil hoppe ud i et køb af hus eller lejlighed.’ Hun siger også, at der rent faktisk er mange såkaldte apartamentos til leje, men at udlejen oftest sker ved, at ejeren sætter et skilt op i vinduet eller på balkonen med teksten ’Alquilar’ (til leje). Der er således ikke megen organiseret udlejning, og det var lige nøjagtigt på det punkt, Anne Mette øjnede en forretningsmulighed. I begyndelsen gik det hele, som Anne Mette selv beskriver det, ’stille og roligt’. Men pludselig accelererede virksomheden med en sådan fart, at det næsten blev svært at følge med. Og hun fik ikke mindre at bestille ved, at hun også havde kastet sig over golfferie.

Således udbyder hun færdige golfpakker, der begynder ved kundens ankomst til Málagas lufthavn og slutter sammesteds: ’Mine kunder må selv klare flytransporten, mens jeg ordner transfer fra og til lufthavn, alternativt en udlejningsbil, ophold i luksuslejlighed eller villa nær golfbane, green-fee etc. Det er et produkt, der er stor afsætning på.’

Pensionister
Udover golf-spillerne udgøres Anne Mettes kunder, som nævnt, af familier, der vil feriere på Costa del Sol i længere tid end, hvad en pakkerejse fra et rejsebureau inkluderer. Oftest er det tale om perioder fra tre uger til tre måneder. Dertil kommer gruppen af pensionister, der vil opholde sig på Solkysten, mens det er vinter derhjemme. En anden kunde-kategori er personer, der agter at købe hus på Costa del Sol, og som behøver noget at bo i, indtil de finder den rigtige bolig. Her er der i mange tilfælde tale om en lejeperiode på både seks og otte måneder.

Anne Mette har stoppet sin udlejning i Spanien
Redaktøren nov. 2007


Yderligere information om leje af boliger i Spanien
Bolig til leje


 
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Skat, økonomi og pension

CASA:UNA Bolig Spanien

DANSK EJENDOMSMÆGLER

Boliger til SALG i Spanien
Lejlighed til salg i Fuengirola
Villa til salg i Fuengirola

Boliger til LEJE i Spanien
Villa til leje i Fuengirola
Lejlighed til leje i Fuengirola

CASA:UNA
Lej Feriebolig i Spanien

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga