Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Den 1. juli nåede Sterling og Maersk Air til enighed om et regulært køb.
Den 1. juli nåede Sterling og Maersk Air til enighed om et regulært køb.
Sterling køber Maersk Air
Skrevet af Solkysten
Sterlings ejere overtog den 1. juli alle aktiviteter i Maersk Air og er startet på en frisk med en helt ny organisation.

Det internationale luftfartsmarked har gennem de senere år været præget af så hård konkurrence, at kun de færreste luftfartsselskaber i dag er rentable. Det gælder også Sterling og Maersk Air, men den situation vil blive ændret efter sammenlægning af de to selskaber, lyder det i en pressemeddelelse fra Sterling.

Baggrunden er en forretningsplan for det fusionerede selskab, som kalkulerer med driftsoverskud fra slutningen af 2006.

- Fra at være to selskaber i en særdeles hård konkurrence skaber sammenlægningen grundlaget for én virksomhed med mulighed for både vækst og lønsomhed, siger Almar Örn Hilmarsson, der fortsætter som administrerende direktør i det sammenlagte selskab.

Flyflåden vil indtil videre være den samme som hidtil. Maersk Air vil fortsat eje de nuværende fly, som vil blive leaset og opereret af Sterling. Aftalen er underskrevet af parterne, men der vil gå yderligere op til to måneder før alle forhold er på plads og handelen endeligt kan lukkes. Parterne er enige om ikke at oplyse de økonomiske elementer bag aftalen. Med fem mio. passagerer om året bliver Sterling Nordens største og Europas fjerdestørste lavpris-flyselskab.

- Vi vil vokse, men lønsomhed er af afgørende betydning. Derfor skal vi rationalisere og effektivisere i begge selskaber, siger Almar Örn Hilmarsson.

Det nye selskab vil rendyrke lavpriskonceptet - og følgelig kun operere med en ægte lavprismodel.

- Pris er en afgørende faktor i dagens marked. Vi vil derfor fortsat udbyde flysæder til markedets laveste priser og i øvrigt bygge vores service på begrebet 'value for money', forklarer Almar Örn Hilmarsson, der samtidig fortæller, at det flyvende personale ikke vil blive berørt ud over at man vil kreere nye uniformer og andet udstyr med nyt logo, etc.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - August 2005

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga