Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Søren Liljegren i butikken Muebles Piramides Puerto
Søren Liljegren i butikken Muebles Piramides Puerto
Benny & Søren henter møbler i Danmark
En af de større møbelforretninger på Costa del Sol er ejet af to danskere.

Forretningen hedder Muebles Piramides Puerto og er beliggende på østsiden af Málaga, nærmere betegnet i Caleta de Vélez. Mændene bag firmaet er svogerne Benny Tybo (40) og Søren Liljegren (44). Benny har boet på Solkysten i en årrække og var ansat i et møbelfirma, da han for fem år siden besluttede sig for at arbejde i eget regi. Han spurgte sin svoger, Søren Liljegren, der dengang boede i Holbæk på Sjælland, om han ville være med. Og det ville Søren gerne.

Hjemme havde Søren bl. a. haft et rengøringsfirma, og han mente nok, at en tilværelse som møbelhandler på Solkysten lød noget mere spændende. De fleste danskere, der kommer til Solkysten, bosætter sig på vestsiden af Málaga, og Fuengirola- området er det mest foretrukne. Men Benny og Søren fandt, at de burde etablere sig på den anden side af Málaga – bl. a. fordi det indgik i deres strategi ikke kun at satse på danskere, men på et bredt internationalt publikum. Og sådan er det også blevet. Søren fortæller, at så meget som 40 pct. af kunderne udgøres af englændere, mens de resterende 60 pct. fordeler sig nogenlunde ligeligt på spaniere, tyskere, hollændere og skandinaver.

Forretningen går tilsyneladende strygende. Ifølge Søren modtager han og svogeren en trailer med møbler fra Danmark så mange som 50 gange om året – med andre ord én gang om ugen. ’Og hvad er det så for møbler, som sælges i Muebles Piramides Puerto?’ ’Det er pæne hverdagsmøbler af god kvalitet,’ fortæller Benny og Søren. ’Vi kan bedst karakterisere vort udbud af varer ved at sammenligne med de møbler, man i Danmark køber hos Ilva og hos Idé-Møbler’.

Om priserne oplyser de to svogre, at de er lidt højere end, hvis man går ind i en møbelbutik i Danmark og køber de samme møbler. Til gengæld slipper man billigere end, hvis man køber møblerne i Danmark og selv lader dem transportere ned til Syd-Spanien.

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Skat, økonomi og pension

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga