Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Kurt Andersen foran en af de mange lastbiler ScanTransports har
Kurt Andersen foran en af de mange lastbiler ScanTransports har
Danske hjem transporteres til Costa del Sol
Kurt Andersen og Flemming Mortensen står bag succesrigt flyttefirma på Solkysten

Man behøver ikke at hedde Olsen for at være flyttemand. Det garanterer Flemming Mortensen (60) og Kurt Andersen (53) for. Flemming og Kurt har nemlig en stor og succesrig vognmandsforretning, der har specialiseret sig i indbo-flytninger mellem Danmark og Spanien. Kurt har i næsten hele sit liv beskæftiget sig med at flytte, så han kan bedre end nogen anden det job. Flemming er derimod bager af uddannelse og arbejdede i det fag hjemme i Aalborg, inden han i 1985 pakkede kufferten og drog til Costa del Sol.

Egentligt havde Flemming tænkt sig at bo på Solkysten uden at lave noget særligt. Men helt sådan kom det dog ikke til at gå. En skønne dag blev han nemlig agent for et skandinavisk flyttefirma, og han opdagede hurtigt, at der var gods (!) i det med flytninger. Han kunne lide atmosfæren inden for den branche, og for fem år siden bestemte han sig for at være selvstændig. Sammen med Kurt Andersen, der som nævnt havde et langt liv i flyttebranchen bag sig, etablerede han firmaet Scan Transports med det for øje at udføre flytninger, dels mellem Skandinavien og Spanien, dels lokalt på Costa del Sol.

Scan Transports har hovedkontor i Centro Idea, det danske indkøbscenter på vejen mellem Fuengirola og Mijas, og herfra dirigeres transporterne. Firmaet har to vogntog, der kører mellem Spanien og Skandinavien, og Flemming og Kurt fortæller, at disse vogntog på hver eneste tur sydover er fuldt lastede. Der er hele tiden danskere, der flytter sydpå, og de vil have deres eget indbo med ned til deres nye hjem. Derimod er der ikke den samme trafik nordpå. Men Scan Transports er medlem af den internationale flytteorganisation Unigroup Worldwide (UTS) og har derigennem et tæt samarbejde med andre europæiske vognmandsforretninger, hvilket gør, at man ofte udfører transporter fra andre steder i Europa til og fra Skandinavien/Spanien.

Flemming og Kurt betoner, at vogntogene er deres egne biler. Dermed fortæller de, at et flyttelæs ikke bliver omlastet på vejen. Hos Scan Transports er der altså tale om fra-dør-til-dør-flytninger – uanset hvor transporten sker fra. Firmaet udfører også lokale transporter på Costa del Sol og har magasin i både Centro Idea og i en containerhal, hvor bohavet bliver magasineret i individuelle træcontainere. Til lokalflytningerne har man tre forskellige størrelser lastbiler. Den del af virksomheden henvender sig også specielt til skandinaver på kysten. Flemming og Kurt har travlt. Og de kan lide det!

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Skat, økonomi og pension

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga