Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Kan du vente på din lejlighed...
-i Benalmádena er der meget at spare

Drømmen om at have sin egen bolig i Sydspanien med havudsigt er måske ikke så fjern endda. Flemming Trap driver firmaet CASA:UNA Spain Property, der bl.a. har specialiseret sig i lejligheder i Benalmadena. Det er både gensalg og nybyggerier. Ved nybyggeri er der typisk meget at spare, men til gengæld går der ofte 6 – 12 måneder, før man kan flytte ind. Det er netop den slags lejligheder, der er eftertragtede for investorer, der sælger igen lige inden byggeriet er færdigt eller bruger lejligheden til udlejning.

Beliggenhed
Meget af Benalmádena ligger på en sydvendt bjergside, så mange nyder godt af en flot havudsigt. For eksempel er der flere nye byggerier på vej i det nye område ”Santangelo Norte”, der ligger højt og med en fantastisk havudsigt. Byen er speciel med stor udstrækning mellem Torremolinos og Fuengirola. Derfor har Benalmádena udviklet sig mere spredt end flere af de øvrige kystbyer, hvor det primært er ved vandet, at det hyggelige byliv er. I Benalmádena er der mange forskellige hyggelige områder, og der er meget for enhver smag.

Delfiner og danskejet Tivoli
Der er altid noget at tage sig til i Benalmádena med de mange grønne områder og forlystelsesparker. Tag som et eksempel det lokale Tivoli World med dansk ejer og Selwo Marina med delfinshow. Benalmádena dækker et større område, oppe fra Benalmádena Pueblo og Arroy de la Miel og ned til Benalmádena Costa. Puebloen er i bedste spanske stil med hvidvaskede mure, og nede ved vandet er den berømte og prisbelønnede lystbådehavn ”Puerto Marina” med shopping, restauranter og barer med liv næsten døgnet rundt. 
I starten af 2005 blev Tivoli World solgt, og har nu en spansk ejer.

3 måneders udlejning betaler det hele
Beliggenheden er vigtig for udlejning, og derfor er Benalmádena optimal. Det er tæt på vandet, golf, forlystelsesparker og selvfølgelig lufthavnen. Det er almindelig kendt, at udlejes lejligheden de tre måneder i højsæsonen, betaler det normalt de faste udgifter for hele året. Mange bruger sin lejlighed nogle få måneder om året de første år, inden de er klar til at flytte til Spanien permanent.

Telefonnummeret er 951 100 210
www.casauna.dkTilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga