Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Jeanette med en af sine smukke buketter
Jeanette med en af sine smukke buketter
Jeanette leverer mandags-buketter
Jysk pige binder blomster i lange baner, som hun leverer til firmaer i Fuengirola-området
JEANETTE er en opfindsom pige. Hun sælger blomster i form af mandagsbuketter, som hun leverer til firmaer i Fuengirola-området, og hun producerer værtinde-buketter, som hun sælger til lokalbefolkningen.
Derudover sælger hun blomster i almindelighed. Jeanette Kristensen (26) kom til Costa del Sol for snart fire år siden. Hun havde set en annonce i en dansk avis om et ledigt job som tjener i en danskejet restaurant i nærheden af Fuengirola.
Jeanette fik stillingen, men efter nogen tid fandt hun ud af, at det med at være tjener nok ikke var hende, og hun rejste derfor tilbage til hjembyen Silkeborg. Imidlertid skulle der ikke gå lang tid, før hun alligevel savnede det spanske miljø, og vel tilbage på Costa del Sol besluttede Jeanette sig for at forsøge sig i det job, hun har uddannelse til.
Hun er således blomsterbinder, og hun kiggede sig rundt i den del af forretningslivet.
Hvad hun hurtigt konstaterede, var, at trods et subtropisk klima og dermed særdeles gode muligheder for planteavl, så var udbuddet i en spansk blomsterbutik af langt mere beskeden målestok end i Danmark, og fantasien med hensyn til buketter var heller ikke, hvad Jeanette var vant til. Dermed fødtes idéen om at åbne en egen blomsterhandel, og første skridt i den retning tog Jeanette i begyndelsen af 2004, da hun etablerede sig med firma i Fuengirola.
En egentlig butik er det ikke blevet til endnu, men firmaet øger i omfang måned for måned, og Jeanette regner med, at der bliver råd til et butikslokale i løbet af i år. Indtil da arbejder hun med blomsterne i sit lille værksted, og af samme årsag produceres buketterne kun i henhold til forhånds-bestillinger.

Vindues-dekorering
Blomsterne køber Jeanette hos et firma, der importerer fra Holland. Og særligt travlt har hun hver mandag morgen, hvor mandags-buketterne til de faste firmakunder bindes, inden udbringningen finder sted i løbet af formiddagen. ’Jeg lover mine kunder, at mandags-buketten er fremme senest mandag kl. 14,’ fortæller Jeanette. ’Kunderne er firmaer, alt fra frisørsaloner og helsebutikker til de store banker. De vil have en flot buket stående på skranken – til glæde for både medarbejdere og kunder.’ ’Det er smaddermorsomt at arbejde på den måde, men jeg havde aldrig drømt om, at min idé skulle blive en så klar succes,’ siger hun. ’Det var en positiv overraskelse.’ Nu er Jeanette ikke en pige, der driver den af. Ved siden af blomstersalget beskæftiger hun sig med vindues-dekorering: ’Når man er uddannet blomsterbinder, så er der ikke så langt hen til vindues-dekorering,’ siger hun. ’Begge dele bunder i kreativitet, og jeg har også fået flere faste kunder på det felt.’

Telefon +34 670 656 953.


Sponsor links
Rejseoversigten - Spanien
Rejs-Med.dk til Spanien
Klikket.dk om Spanien
Billig-Flybillet.dk
Flybilletter til Spanien
Flyrejser - Andre lande
Ferieboligudlejning og ferie i Europa

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Skat, økonomi og pension

Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga