Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Hans Kryger Kjerkegaard
Hans Kryger Kjerkegaard
Smerter i knæ og ryg helbredes med guld
Læge fra Herning med klinik i Fuengirola implanterer guld hos folk med slidgigt og rygsmerter

HANS KRYGER KJERKEGAARD bliver kaldt guld-lægen – ikke fordi han er specielt dyr at frekventere, men fordi han kurereer sine patienter, der lider af slidgigt, med guld. Hans havde i mange år interesseret sig for akupunktur og havde også kunnet notere mange, gode resultater hos de patienter, han havde behandlet med de kinesiske nålestik, om end akupunkturen havde begrænset virkning i tidsmæssig henseende. Så var det, Hans hørte om en ny teknik udviklet af en amerikansk dyrlæge, der mente, at guldimplantation havde bedre virkning end nålestik. Dyrlægen havde gjort adskillige forsøg på hunde, der havde fået slidgigt som følge af hoftedysplasi, der er en medfødt lidelse hos mange store hunde. Og til amerikanerens store begejstring viste det sig, at guldimplantationen havde en positiv, vedvarende effekt på hundenes smerter. Metoden blev snart efter taget i anvendelse af mange andre dyrlæger, bl. a. i Danmark, og fra alle sider rapporteredes om positive resultater.

Fodboldspiller
Hans Kryger Kjerkegaard er, så vidt vides, den første læge i verden, der afprøvede metoden på mennesker. Han fik accept fra en 48-årig mand i Jylland til at foretage en guldimplantation, og det blev gjort de steder, hvor lægen var vant til at placere nåle. Patienten havde tidligere været en ihærdig fodboldspiller og havde haft mange knæskader. Røntgenundersøgelsen viste, at brusken var slidt helt ned. Guldimplantationen blev foretaget i 1996. nu, snart ni år senere, er manden fortsat helt fri for smerter, og han er sågar igen begyndt at spille fodbold, ligesom han er i stand til at gå lange ture med sin hund.

Ryggen
Guldlægen, der er fra Herning, har nu foretaget den behandling, som en amerikansk dyrlæge fik idéen til, på flere end 5.000 mennesker. Det gælder personer med ondt i knæene og ondt i ryggen. Guldimplantationen tager ca. en time og foregår under lokalbedøvelse.
Læge Hans Kryger Kjerkegaard har klinik i både Herning og Fuengirola.

Telefon +34 952 471 602

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga