Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Joakim Dohlmann.
Joakim Dohlmann.
Ny frontfigur i Spar Bank Vest
Skrevet af Solkysten
Portræt
Sidste år i marts måned slog Spar Bank Vest dørerne op til deres nye lokaler i Torre del Mar med repræsentationschef Claus Krag ved roret.
Fredag den 16. juni holdes der reception igen. Denne gang er det er Spar Bank Vests nye repræsentationschef, Joakim Dohlmann, der vil hilse på gamle og nye kunder, efter at Claus Krag er rejst til et nyt job på Fyn.

Joakim Dohlmann er en dynamisk ung mand, som glæder sig til at komme i gang, selv om han ikke er nogen novice, hverken når det handler om bankverdenen eller om Spanien. Han studerede økonomi ved Københavs universitet, men i 2001 kom han til Alicante som udvekslingsstudent. Han afsluttede sin uddannelse som cand.polit. på universitetet i Alicante. Derefter har Joakim arbejdet for Deutche Bank i Torrevieja og i 2003 etablerede han Nykredits kontor i Alicante.

Nye muligheder
- Vi har masser af nye tiltag, siger Joakim Dohlmann og præsenterer med stor entusiasme Spar Bank Vests nye markedsplan i Spanien. - Først og fremmest vil vi arbejde på at få en skærpet interskandinavisk profil, hvilket vil sige, at vi vil fokusere på at nå ud til andre skandinaviske grupper. Det er bestemt en af vores største prioriteter, at gøre nordmænd, finner og svenskere opmærksomme på, hvad vi kan tilbyde indenfor boligfinansiering og specielt at formidle til den gruppe, at de er hjertelig velkomne.

Det er ikke kun målgruppen, Spar Bank Vest udvider; de udvider også markedet til hele Spanien.
- Uanset om vore kunder ønsker at købe hus på Mallorca, Lanzarote, Costa del Sol eller i Extremadura, så er vi parat til at hjælpe, siger Joakim, der har flere nye tiltag i ærmet.

- Inden længe præsenterer vi vore kunder for en ny måde, de kan bruge deres friværdi på. Det er en helt fantastisk, individuel måde at kombinere friværdien med den enkeltes behov for kontanter ... men mere om det, når alt er på plads.

Det er Joakim Dohlmanns umiddelbare indtryk at Costa del Sol er mere etableret end Costa Blanca.
- Det er lidt mere "wild west" over Costa Blanca, siger han, - og det virker også som om folk der rejser til Costa del Sol er et par trin højere oppe på samfundstigen, end tilfældet er på Costa Blanca.

Joakim har ikke taget turen til Costa del Sol alene. På den private front arbejder han også på en "skærpet interskandinavisk profil". Han har nemlig sin svenske hustru med, som han har mødt i Spanien. Parret har lejet en bolig til at starte med, imens de kigger sig lidt omkring.

- For os er Spanien ikke et spørgsmål om et par år på karriestigen og så tilbage til Skandinavien, siger Joakim. - Vi har faktisk ingen tanker om at rejse hjem igen.

Dorte Holm Jensen
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juni 2006
Solkysten - Juni 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga