Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Korte pasninger
Skrevet af Solkysten
Borgmesterens redningsforsøg
Alle tilhængere af Málaga CF håber at borgmester Francisco de la Torre får held med at finde nye investorer til klubben.

Borgmesterens plan går ud på at finde 50 investorer, der hver indskyder 300.000 euro. I spidsen for den nye gruppe står den forhenværende fodbolddommer López Nieto. Han har sammen med borgmesteren, mange venner indenfor byggebranchen, som er villige til at indskyde den nødvendige kapital. Byggefirmaerne er Vera, Prasa, Hexa, Sando, Edipsa, Aifos og Famadesa – nogle virkelige tunge drenge.

De har naturligvis nogle krav som de gamle ejere og præsident Roldán skal opfylde. De vil have kontrol over klubben og have en nøjagtig opgørelse over hvor stor gælden er i klubben. Det burde være nemt, men det er det ikke. Man har hele tiden troet at gælden var ca. 26 millioner euro, men nye tal viser at gælden er ca. 35 millioner euro – altså en forskel på ca. ni millioner euro.
Det er alvorligt for hele projektet. Hvis man skal finde et lyspunkt, er det at Alexis og Nacho er solgt for fire millioner euro til Getafe.

Hvis vi tager de positive briller på, er det givet at Málagas anfører Fernando Sanz fortsætter. Det samme gør målmændene Arnau og Gotio, Valcarse, Gómez, Antonio López og Salva. Det ser også godt ud med midtbanespilleren Romero

De næste 14 dage er meget vigtige for klubben. Man tør ikke tænke den tanke at der ingen fornyelse sker og at borgmesterens forsøg mislykkedes. Vi krydser alt hvad vi har, for at det må lykkes for ham.

Sæsonkort til Málaga C.F.
Prisen på årskort til Málagas fodboldklub er nu offentliggjort.
Da klubben næste sæson spiller i 2. division har ledelsen valgt at nedsætte prisen på årskort. Nedsættelsen er sølle syv pct.. Denne nedsættelse er kun på pladserne bag målene, resten er uændret fra sidste år.
Priserne er følgende:                                                                                                                       
Fondo 250 euro
Gol 270 euro
Preferencia 290–590 euro
Tribuna 490–1200 euro
Billetsalget er begyndt og abonnenter der vil have samme plads som sidste år, har fortrinsret indtil den 8. juli. Derefter er det tid til dem som var abonnenter men som vil ændre deres plads. Dette skal ske i tidsrummet 8.-11. juli. Derefter kan alle frit købe indtil sæsonstart den 26 – 27. august.

Recreativo i La Primera
Det lykkedes for et andalusisk hold, Recreativo Huelva at rykke op i fornemste række, sammen med Gimnastic og Levante. Samtidig må to hold fra Andalucien – nemlig Málaga og Cádiz gå den tunge vej til 2. division. Málaga B rykker ligeledes ned i 2. division B.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juli 2006
Solkysten - Juli 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga