Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Isla Canela - Damernes paradis
Skrevet af Solkysten
Isla Canela Golf ligger i Huelvaprovinsen, kun 10 km fra den portugisiske grænse og meget tæt på den skønne strand Costa de la Luz.
Solkysten vil i sommermånederne sætte fokus på dette fantastiske område, som er en lækkerbisken for enhver golfer. Temperaturen er behagelig, fordi der er en dejlig brise fra havet. Isla Canela er ikke kun en golfbane, det er et kæmpe hotel og boligområde, med blandt andet fodbold-, tennis- og bowlingbaner.

Isla Canela S.A. er medlem af Pryconsa Group, der siden 1965 har bygget og opført mange ressorter blandt andet på Mallorca, i Valladolid, Palencia og i Huelvaprovinsen. 40.000 lejligheder og hoteller er blevet bygget i de sidste 35 år.

Golfbanen
Damerne vil elske at spille denne bane. Man skulle tro det var en kvindelig designer - det er det ikke. Kvindernes teesteder var som greens, kortklippede og fantastiske. Der er opsat bænke og papirkurve på hvert tee-sted og der var rigeligt med toiletter. Pigerne var efter matchen virkelig imponeret over dette og pointerede at de aldrig havde spillet en bane, der tog så meget hensyn til dem.

Designeren er Juan Catarien, der meget imponerende har integreret det flade og smukke naturområde. Banen er 5937 meter fra gul tee-sted og 5169 meter fra rød tee-sted. Den er beplantet med mange træer blandt andet appelsin, oliven, eucalyptus og palmer.

Ved første blik virker den flotte flade bane nem, men det er den ikke. Husk at købe en baneguide, da der er mange vandfælder og bunkers, som nås fra teestederne. De nemmeste huller er de fire par 3 huller, det længste er hul 1 på 170 meter.

Vi kunne ikke forstå at vores score ved hjemkomsten til hul 19 (klubhuset) var dårlige, men da vi bagefter analyserede runden, var det tydeligt, at de mange vandfælder samt nogle uhyggeligt svære greens, som var bugtede og meget hurtige, var grunden til at rundens vinder kom ind med kun 27 stableford point.
Eneste minus ved banen var uensartede fairways, græsset var ikke i tip-top stand.
Golfbanen fortjener 4 golfbolde

Service
Vi har nu anmeldt golfbaner i Andalucien i halvandet år, og der er tydelig forskel på hvordan man behandler folk, når man kommer væk fra Costa del Sol. Man bliver budt hjertelig velkommen, de er glade for at se os som kommer langt fra, og det bliver fulgt op når man er færdig med runden.
Servicen kan ikke være bedre den fortjener 5 golfbolde.

Restaurant
Igen væk fra Costa del Sol er priserne meget billigere og restaurantforholdene minder mig om et ressort i Caribien.

Vi spiste deres dejlige tapas , som var meget store – mere som halve rationer til kun 2 euro. Kaffe 1,20 euro, vand 1,20 euro, 1 glas vin 2,20 euro, stor fadøl 2,80 euro og en hel flaske af den dejlige lokale hvidvin til kun 9 euro. Personalet var i top, selvom der var et stort selskab, som også skulle betjenes.
Restauranten fortjener 4 golfbolde

Miljø
Her er det vigtigt at man holder tungen lige i munden, hvis man er golfdirektør. Mange fra Huelva og Sevilla tager til den dejlige golfbane. Det betyder meget mere byggeri, som typisk er ferielejligheder, der kun bliver brugt i kort tid.

Derfor kan det godt virke koldt og sterilt med mange lejligheder uden mennesker.
Det er dog godt at det er forholdsvis lavt byggeri der omkranser golfbanen.
Miljø fortjener 3 golfbolde

Medlemmer og green-fee spillere
Da der ikke bor ret mange mennesker hele året, er der også meget begrænset antal medlemmer, kun omkring 150, men der er mange green-fee gæster. Det er Isla Canela helt på forkant med. Man laver nemlig golfpakker. Disse priser er meget rimelige. 10 green-fee i sommerperioden som går fra 1.maj–30. september er kun 330 euro, 4 green-fee er 165 euro, 2 green-fee + buggy 90 euro og 2 green-fee + buggy for 9 huller er 54 euro.

I højsæsonen som er fra 1. oktober–1. april er green-fee 75 euro.
Stig Wiberg

Priser
Højsæson fra 1. oktober–1. april: 75 euro
Lavsæson: golfpakker fra 54 euro og opefter

Isla Canela Golf
Ctra. de la Playa s/n • 21409 Isla Canela-
Ayamonte, Huelva
Tel: +34 959 477 263 • Fax: +34 959 477 271
E-mail: golf@islacanela.eswww.islacanela.es


Tag motorvejen fra Málaga til Sevilla. Fra Sevilla fortsæt ad motorvej A-49 til Huelva og Portugal. Før Huelva deler motorvejen sig - vælg vejen mod Portugal. Tag frakørelsen til Ayamonte Norte og fortsæt forbi Ayamonte i retning mod stranden.
Tag motorvejen fra Málaga til Sevilla. Fra Sevilla fortsæt ad motorvej A-49 til Huelva og Portugal. Før Huelva deler motorvejen sig - vælg vejen mod Portugal. Tag frakørelsen til Ayamonte Norte og fortsæt forbi Ayamonte i retning mod stranden.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juli 2006
Solkysten - Juli 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga