Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
DSS Almuñecar
Skrevet af Solkysten
Positive tanker
Sig tiden nærmer, hvor vi skal til at pakke vort ”sommerhjem”ned igen, selvom det ikke lige er det, der optager én mest sådan en herlig augustdag, hvor vi sidder i haven og nyder en kop kaffe med et dejligt stykke dansk wienerbrød til.

Men sidst i september, når efteråret sætter ind, er vi dog alligevel glade for at kunne drage sydpå – hvor er vi privilegerede.

Foreningen åbner fredag den 1. september således, at de der er der - eller kommer i månedens løb - kan genoptage det sociale samvær. Aktiviteterne starter i løbet af oktober som sædvanligt, men herom informerer de enkelte bestyrelsesmedlemmer eller aktivitetslederne i bladet eller på opslagstavlen. Noget af det første vi skal have arrangeret er Europafesten, som holdes lørdag den 14. oktober fra ca. kl. 11 i Majuelo-parken lige overfor foreningen.

For de, som ikke har været i Almuñecar siden foråret, venter der gode oplevelser. Der er sket mange ting i bybilledet i sommerens løb. Vi havde fornøjelsen at se de nye ting under vor ”ferie” i byen i juni/juli. I det hele taget er det herligt at være i byen om sommeren, den summer af liv – også om natten.
Jeg ser frem til en god og aktiv vintersæson i lighed med tidligere år, samt gensynsglæden ved at møde de kendte ansigter igen og ikke mindst at byde nye medlemmer velkomne. For os i bestyrelsen har medlemmernes trivsel højeste prioritet. Jeg ønsker alle velkomne tilbage.
De varmeste hilsner
Erling Kjær Hansen

Køkken  -    bar - rengøring
Efter sommerens lukning af foreningens lokaler i juli og august åbner vi igen fredag den 1. september til sædvanligt fredagstræf. Dog forventes køkkenet først at kunne levere mad fra og med fredag den 15. september, hvor Karin forventes at komme tilbage fra Danmark. Der vil altså "kun" være mulighed for at blive betjent i baren af vor flinke bartender de første to fredage.
Rengøringen vil ligeledes blive genoptaget af vort udefra kommende rengøringsselskab, men det skal ikke forhindre foreningens medlemmer i at medvirke med oprydning af eget service m.v. Vi ser frem til en god sæson for os alle.

Banko
Starter torsdag den 2. oktober kl. 17.00 og vil fremover være i ulige uger.

Billard
Lørdagsholdet starter den 9. september kl. 11.00 og søndagsholdet den 10. september kl. 12.00

Bridge
”Bridgeundervisning” starter mandag den 9. oktober kl. 14.00. Se opslag i foreningen.
Der undervises efter "Det komplette Bridgesystem".

Aktivitetsledere for "Turneringsbridge" tirsdag kl. 17-21 er Peter Egeriis og Ole Grønbek sekunderet af deres respektive hustruer, Tina og Bitten. Der er i lighed med sidste sæson planlagt holdturneringer mod Fuengirola og Torre del Mar.

Første bridgeturnering spilles tirsdag den 3. oktober kl. 17.00.
Nærmere om bridge ved opslag i foreningen primo oktober.

Europafest
Lørdag den 14. oktober ca. kl. 11.00 i Majuelo-parken lige over for klubben.

Golf
Den officielle start af golfsæsonen er oplyst til den 23. september på Los Moriscos. Der kan spilles hver lørdag ved forudbestilling på tlf. 958 825 527. Tid kan bestilles op til 5 dage forud.

Pigeklubben
Starter torsdag den 19. oktober kl. 14.30 og vil fremover være i lige uger.

Revy
Revyprøverne foregår om mandagen i klubbens lokaler, første gang mandag den 16. oktober kl. 18.00, hvis I har lyst – så kom – gerne med nye forslag - det er vigtigt, at I kan være med til alle prøverne.

Spanskundervisning
Er planlagt til at begynde medio oktober. Tilmelding på liste i foreningen primo oktober.

Tennis
Begynder først i oktober på banerne ved Gondolas - hver fredag fra kl.10.00.

Traveture
Traveturene starter onsdag den 18. oktober som sædvanlig med start fra foreningslokalet kl. 11.00 - og med Birgit og Flemming som ”førerhunde”.

Velkomstfesten
Er planlagt til weekenden den 28.-29. oktober i foreningens lokaler, tilmeldingsliste og nærmere om festen ophænges i foreningen primo oktober.

Revy og fødselsdagsfest den 27. februar 2007
I bestyrelsen er jeg aktivitetsansvarlig for foreningens fester, samtidig har jeg været festudvalg til velkomstfest og fødselsdagsfest. Nu vil jeg gerne aflastes for dette festudvalg og søger en eller flere afløsere. Velkomstfesten er afsat til Erik og Aksel, så nu har I andre chancen for at arrangere fødselsdagsfesten sammen med revyfolket. Kom frit frem – I får al den hjælp, I ønsker.
Ring til John: +45 4738 0217 til 5. oktober, +34 958 639 087 fra 7. oktober.

Generelt
Jeg vil benytte lejligheden til at takke de frivillige hjælpere, der gør, eller har gjort, ovennævnte aktiviteter mulige, uden dem – ingen aktiviteter.
Mange hilsner og på gensyn
John E. Bergqvist

Foreningens historie
Den lille bog om DSS historie er nu klar og kan købes i klubben for et beskedent beløb.
Undertegnede håber, at der i næste nummer af Solkysten vil være en færdig aktivitetskalender.
Sonja

DANSK SPANSK SAMVIRKE
Urb. La Najarra • Blq. 2 bajo • Avda. de Europa 30
Bestyrelse: Formand: Erling Kjær Hansen, tlf. 958 63 91 35, E-mail: lyngtoften@hotmail.com
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - September 2006
Solkysten - September 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga