Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Islantilla Golf Resort - Huelvas perle
Skrevet af Solkysten
Er du til god golf, god mad, natur samt alle moderne faciliteter til meget rimelige priser, er Islantilla Golf Ressort værd at besøge.
Du kører over Sevilla ad A-49 mod Portugal. Når du kommer til Lepe drejer du til højre mod Las Antilla, og du kommer derefter til Islantilla.

Vi var otte personer, som havde valgt juni til at besøge Huelvas golfbaner, som er af svingende kvalitet, men denne golfbane og ressort var simpelhen perfekt.

Islantilla Golf åbnede i 1992 og er kendt som en af de bedste golfbaner i Spanien. I 1995 blev der holdt Tur España Master, som Alex Cejka vandt, og der er holdt mange Challenger Tour turneringer på denne bane.

Ressortet har 27 huller, som man kan kombinere til tre forskellige baner. Den blå bane er på 5389 meter fra gul og 4686 meter fra rød. Denne bane er for spillere med medium og lavt handicap, da den kræver stor pression. Den gule bane er 5604 meter for mænd og 4815 meter for damer. Hvis du har et højt handicap bør du spille denne bane. Den er rimelig nem, og du vil få en dejlig oplevelse, når du ser tilbage på en forhåbentlig god score, når du kommer til det vigtige hul 19 – baren i klubhuset.

Den tredje bane er grøn, 5697 meter for mænd og 4945 meter for damer. Denne bane er for middelhandicappere idet der både er lette og svære huller. Jeg vurderer lav handicappere fra 0–12, middel handicappere fra 13–25 og høj handicappere fra 26 og opefter.

Banerne er designet af Enriques Canales og Luis Recasens. De har virkelig været kreative med mange spændende huller. Eneste minus er at der er nogle få blinde huller og en baneguide er absolut nødvendigt.
Golfbanen fortjener 4 golfbolde.

Beach-ressort
Islantilla Golf Ressort har også en Beach Club på 500 kvm. med swimmingpool, terrasse, bar og restaurant. Beach clubben ligger direkte på den 12 km lange strand og du bliver kørt med minitog fra hotellet til stranden.

Service
Som jeg skrev i sidste måneds golfanmeldelse, er service noget som er helt specielt i Huelva provinsen. Jeg har nu spillet næsten alle golfbaner i denne provins og igen må jeg konstatere, at i modsætning til Costa del Sol er servicen i absolut top.

Den kvindelige direktør Chunga Ruíz Calderón tager personligt imod golfgæsterne og vejleder om hvilken bane, der vil være god for dig. Undervejs på runden er der ansatte som spørger dig om alt er OK. Selvom der hele tiden er vedligeholdelser på banen, er det altid golfspillerne der kommer i første række. Det kunne man lære noget af på denne del af kysten.

Jeg fortalte i øvrigt Santana Golfs direktør Salva om den store forskel på service her og i Huelva. Han fortalte at de i fremtiden ville gøre noget for at forbedre Costa del Sols image på golfbanerne. Lad os håbe at det vil lykkes.
Service fortjener 5 golfbolde

Restaurant
Da Islantilla Golf er et 4-stjernet ressort med 204 værelser, suiter og bungalows er restautanterne ikke helt normale for en golfklub. Der er en buffet restaurant, en á la carte restaurant, en engelsk pub, store udendørs terrasser ved de store swimmingpools. Der er indendørs swimmingpool, jacuzzi, massage, tyrkisk bad, hydromassage, frisør og fitness center, der er også tre store konferencesale
Maden og betjeningen var helt i top, og især hotellets morgenbuffet var helt fantastisk til sølle ni euro. Om aftenen var der musik og dans - og fladskærm til VM i fodbold.
Restauranterne fortjener 5 golfbolde

Miljø
De mange byggerier er desværre også begyndt at komme til dette ressort. Mange fra Sevilla og Huelva har sommerbolig her, men der må kun bygges i to etager rundt om golfbanen. Om få år vil der være randbebyggelse omkring ressortet. Det er en skam, men man kan nå det endnu, banen virker stadigvæk meget landlig.
Miljø fortjener 4 golfbolde

Medlemmer og green-fee spillere
Det er ikke normalt at være helårsmedlem som det er på Costa del Sol. Det er helt op til golfspillernes ønske hvor mange dage, uger, måneder man ønsker at spille. Du kan også vælge 5, 10, 20 eller 30 gange golf og der er ingen tidsfrist. Det er umuligt at finde bedre betingelser. Green-fee i højsæsonen er 63 euro og helårs fri golf koster 1850 euro for et par. Der findes mange rabatter og det anbefales at man besøger hjemmesiden www.islantillagolfresort.com.
De har mange gode tilbud hele ret rundt

Stig Wiberg

Priser
Green-fee: 63 euro
Buggy: 18 huller 38 euro
Leje af trolly: 5 euro
Leje af el-trolly 18 huller 13 euro
Leje af køller: 19 euro

Islantilla Golf Club
Ctra. La Antilla-Isla Cristina s/n (Huelva)
Adpo de Correos 212 • 21410 Isla Cristina
Tel : +34 959 486 039 / 952 486 049
Fax: 959 486 104
Mail: reservas@golfislantilla.com
www.islantillagolfresort.com.


Tag motorvejen fra Málaga til Sevilla. Fra Sevilla fortsæt ad motorvej A-49 til Huelva og Portugal. Før Huelva deler motorvejen sig -vælg vejen mod Portugal. Tag frakørsel 117 til Lepe. Fra Lepe fortsæt til La Antilla, og følg herfra skiltene til golfbane
Tag motorvejen fra Málaga til Sevilla. Fra Sevilla fortsæt ad motorvej A-49 til Huelva og Portugal. Før Huelva deler motorvejen sig -vælg vejen mod Portugal. Tag frakørsel 117 til Lepe. Fra Lepe fortsæt til La Antilla, og følg herfra skiltene til golfbane
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - September 2006
Solkysten - September 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga