Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
MBT skåner og styrker flere af kroppens muskelgrupper.
MBT skåner og styrker flere af kroppens muskelgrupper.
Det går fint for MBT
Skrevet af Solkysten
Ud fra den filosofi, at sko køber man i en skobutik, åbner Christine Stranne nu sin forretning "MBT Shop Cristina".
Men det er ikke en helt normal skobutik, for her forhandles kun MBT sko.

- MBT skoen er god for krop og sjæl. Skoen genskaber intelligent naturens ujævnheder og giver et gangmønster, som aktiverer hele kroppen, fortæller forretningens indehaver og fortsætter:

- Det føles lidt som at gå i sand. På grund af et specielt "rulle-føle element" aktiveres kroppens muskler og skelet og giver en skånsom opbyggende gang. Ryggen rettes op, og musklerne styrkes for hvert skridt der tages. På et jævnt underlag i konventionelle sko forhindres kroppen i sin naturlige rotation, og der er risiko for blokeringer og muskelinfiltrationer. Bevæger vi os derimod barfodet på ujævne overflader og i sand, føler vi os frem med fødderne og tager relativt korte skridt. MBT genskaber denne fornemmelse, fordi den "simulerer" ujævnt terræn, hvor kroppen aktiveres og selv skal udligne det ujævne underlag, forklarer hun.

Der er sket meget siden Christine for ca. et halvt år siden startede med at sælge MBT sko til private.

- Salget er gået fint og folk har været tilfredse. Med vores nye butik i Fuengirola bliver det lettere at finde os og vi kommer selvsagt ud til flere. Derudover får vi rådet bod på de svagheder vi hidtil har haft. Således får vi et lager og undgår dermed leveringstid. I forretningen kan vi udstille samtlige modeller, som øges til 22 i løbet af næste halvår, fortæller Christine Stranne, som er certificeret MBT-træner:

- Man skal vænne sig lidt til at gå i skoene og det kan jeg hjælpe folk med i butikken, så man både kan se og prøvegå skoene og få dem med hjem med det samme. Vi mennesker tager hver dag ca. 10.000 skridt, så hvorfor ikke bruge dem til at opbygge kroppen og komme i bedre form for hvert skridt, slutter Christine Stranne smilende.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - September 2006
Solkysten - September 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga