Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Ejeren Poul Sundberg og musikeren Kim Sjøgren åbner Royal Golf Center.
Ejeren Poul Sundberg og musikeren Kim Sjøgren åbner Royal Golf Center.
Valderramas overmand
Skrevet af Solkysten
Hvis det står til baneejer og direktør Poul Sundberg, vil det nye internationale golfanlæg i København blive på højde med Valderrama og mange faciliteter vil blive endnu bedre.
Royal Copenhagen Golf Centers hovedattraktion er den udfordrende 18–hullers mesterskabsbane tegnet efter internationale standarder og designet af den verdensberømte Ron Kirby. En eksklusiv pro shop er tilknyttet banen. Golfcentret rummer også en 9–hullers pay-and-play bane samt et golfakademi med udsøgte træningsfaciliteter: driving range med overdækkede udslagssteder, stort pitch- og indspilningsområde, flere putting greens og øvebunkers.

Et stort klubhus skaber de perfekte rammer for samvær. Café og mini pro shop er andre spændende tilbud til centrets spillere. Privat helikopterlandningsplads er en helt særlig service for udenlandske spillere.

Royal Copenhagen Golf Center bygges midt i Ørestaden i et vidunderligt naturområde, hvor den smukke gamle beplantning af træer er bevaret. Helt ideelle omgivelser for en golfbane tæt på Københavns centrum.

Royal Copenhagen Golf Centers 18–hullers internationale mesterskabsbane udformes efter de nyeste krav og principper, både spillemæssigt og kvalitetsmæssigt. Banen bliver anlagt på et 900.000 kvm stort naturskønt område med gamle træer og buske.

Banearkitekt er Ron Kirby, der er en af verdens mest respekterede og velrenommerede banedesignere. Hans arbejde gennem mere end fem årtier har bragt ham verden rundt til golfsportens store baner. Ron Kirby blev rekrutteret af Robert Trent Jones i 1960’erne til at designe golfbaner i både USA og England.

Ved siden af mesterskabsbanen bygges et omfattende golfakademi og træningsområde på 55.000 kvm.
En stor driving range i to etager med indfarvet glas og 72 udslagssteder, hvoraf 36 bliver overdækket med strålevarme, anlægges i det nordøstligste hjørne af grunden. Driving rangen forsynes med et stort lysanlæg til de mørke timer. Rangeområdet terrænreguleres, så target greens kan opbygges.
Rangeområdet klippes i fairwaylignende former, som på den internationale mesterskabsbane for at skærpe koncentrationen i træningen.

I forbindelse med golfanlæggene opføres et ca. 2.600 kvm førsteklasses klubhus i tre niveauer med omklædningsfaciliteter, reception, administration, pro shop, møde– og presserum, bar og restaurant, en gennemgående ”Hall of Fame” m.m.

En 9–hullers golfbane er udlagt langs arealets nordlige og vestlige afgrænsninger. Banen indeholder par 3, 4 og 5 huller og anlægges som pay-and-play bane på et 215.000 kvm. stort område.
Hullerne designes på en måde, så sværhedsgraden let kan varieres og tilfredsstille spillere på alle niveauer.

I forbindelse med driving rangen og golfakademiet opføres en mindre bygning som indeholder café, mini pro shop og omklædningsrum med tilhørende faciliteter.

Desuden indrettes et mindre administrationsområde, hvor green fee betales. Her kan man også købe eller leje køller og bolde.

Ønsker du at blive medlem af centrets golfklub skal du være i besiddelse af et spillercertifikat.

Spillercertifikatet giver ret til benyttelse af VIP parkering og du får fortrinsret til at invitere gæster med til green fee spil på banen til en favorabel pris. Spillercertifikatet kan erhverves af både firmaer og private.
Certifikatet er omsætteligt i fri handel og kan til enhver tid sælges. En eventuel værdistigning tilfalder indehaveren.

Der vil blive solgt 1000 spillercertifikater opdelt i 3 puljer:
Pulje I: 500 stk. á kr. 125.000 inkl.moms
Pulje II: 300 stk. á kr. 187.000 inkl. moms
Pulje III: 200 stk. ikke prissat.

Det årlige kontingent for frit spil vil være kr. 15.000 plus moms
Lørdag den 16. september blev golf centret officielt åbnet med stor reception, pigegarde og musikeren Kim Sjøgren som slog den første bold på den nye driving range.

Stig Wiberg
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Oktober 2006
Solkysten - Oktober 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga