Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Et smukt område mindre end en times kørsel fra Cape Town, hvor der er mulighed for at spille pragtfulde baner, som Pearl Valley, De Zalce, Stellenbosch Golf Course, Boschenmeer eller Erinvale.
Et smukt område mindre end en times kørsel fra Cape Town, hvor der er mulighed for at spille pragtfulde baner, som Pearl Valley, De Zalce, Stellenbosch Golf Course, Boschenmeer eller Erinvale.
Golf og giraffer
Skrevet af Solkysten
Krone Golf Tours golfkatalog indeholder en række nyheder bl.a. USA’s østkyst Myrtle Beach og Las Vegas. I Østen præsenterer Krone Golf Tours bl.a. golf i tre lande på én rejse, nemlig Singapore, Indonesien og Malaysia.
- Vi oplever at golfspillerne mere end nogensinde før ønsker at prøve det pragtfulde golfspil på baner, som ligger på de eksotiske rejsemål, fortæller direktør for Krone Golf Tours Henrik Neelmeyer.

- I USA og Østen findes nogle af de smukkeste golfbaner i verden, og bl.a. på grund af den lave kurs på dollars samt generelt lave hotelpriser i Østen, kan vi tilbyde kvalitetsindkvartering og golfbaner i verdensklasse til meget rimelige priser, fortsætter Henrik Neelmeyer.

Vinterens største enkeltsatsning er direkte golffly fra Billund til Lissabon og Algarve, hvor Krone Golf Tours sammen med en kollega i branchen har charteret eget fly, som udelukkende skal flyve golfspillere til Portugal hele vinteren. Det er så vidt vides første gang der indsættes et egentlig golfrejsefly i Danmark.
De klassiske golfrejsemål er også at finde i det store golfkatalog, og på Costa del Sol samt i Lissabon-området tilbyder Krone Golf Tours golfskoler med træning af egen tilknyttet dansk pro.
Sidste års meget populære rejsemål Thailand, Den Dominikanske Republik og Sydafrika er alle udvidet med nye hoteller og flere baner.

Krone Golf Tours forventer at sende ca. 6000 golfspillere på ferie i vinter, oplyser adm. Direktør Henrik Neelmeyer.

Kataloget kan bestilles gratis på www.kronerejser.dk.

Golf og safari
Enestående natur, venlige mennesker, herligt klima, pragtfuld golf og så er det til at betale.
Så hurtigt og nemt kan Sydafrika beskrives.

40 millioner mennesker på 1,2 millioner kvadratkilometer. Et storslået og på mange måder rigt land, der nu også er klar til at tage imod golfspillere fra hele verden.

Golf har der nu altid været i Sydafrika – Gary Player og Ernie Els, så behøver man vist ikke at sige mere.
Naturen og Stillehavet fascinerer. Det samme gør dyrelivet. Her kan du opleve den afrikanske savanne med alt hvad den indeholder af løver, elefanter og zebraer. Det er en oplevelse for livet. Og så skal vi heller ikke glemme maden og vinen, det kan de selvfølgelig også.

Golfbanerne er i verdensklasse, og udbuddet af destinationer i det store land giver alle en mulighed for at vælge lige den ferie, der passer bedst.

Stig Wiberg


Direktør Henrik Neelmeyer.
Direktør Henrik Neelmeyer.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - November 2006
Solkysten - November 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga