Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Golf i Spanien
Golf i Spanien
Golf Guide for Sydspanien
Costa del Sol er et mekka for golfspillere. Det må være den mest rammende beskrivelse af Costa del Sol.
Med et sandt overflødighedshorn af gode og velplejede golfbaner, det dejlige klima, og golfbanerne der ligger som perler på en snor.
Ikke mindre end 50 golfbaner byder sig til. Og flere er på vej.

Golf i Andalusien
Sydspanien.dk har en samling artikler online om golf i Spanien.
På Spansk Stil kan du også læse om
golf i Spanien.


Alhaurín Golf
Alhaurín blev anlagt i 1992 og designet af den kendte golfspiller Severiano Ballesteros. hvilket man må sige, han er kommet særdeles godt fra. Her er der 3 gode baner, hvoraf den ene er meget teknisk svær på grund af de mange bakker som giver et dårligt udsyn. Men når man først har lært banen at kende og har gået op og ned af fairways mange gange, så er det en ret underholdende bane. De to par 3 baner er ideelle for begyndere.

Aloha Golf
Et af kendetegnene for denne bane er dens exellente kvalitet. Af alle huller er par 3 nok det mest vanskelige, på den anden side, så er par 4 det længste. Fairways er fint vedligeholdte og greens store men skrånende. Grunden er meget ujævn, så banen er lidt farlig, set i sammenhæng med de mange vandhazards, så det er en meget kompliceret men også underholdende bane.

Añoreta Golf
På denne bane, en af de få beliggende øst for Málaga, er det specielt det 3. og 7. hul som er bemærkelsesværdige. Det 3. hul et djævelsk par 5 på ikke mindre end 528 m. her skal man virkelig være meget koncentreret. Det 8. par 4 hul lever virkeligt op til sit handikapsniveau på 1, med sit dogleg til højre er de 420 m. er fyldt med vanskeligheder.

Atalaya Old Course
Vi skal helt tilbage til 1968 som var åbningsåret for denne, en af Solkystens mest kendte baner. Grunden er ganske lidt ujævn, og ligner en park med de store brede fairways, de strategisk rigtig placerede bunkers og de hævede greens. Med til at understrege dette er de høje eucalyptus træer og buske der omringer banen. Berham Von Limburger har designet denne bane, således at den henvender sig til et meget bredt publikum såvel eksperten som amatøren.

Club Golf La Siesta
Denne 9 huls bane åbnede i , og er designet af Enrique Canales Busquet. Trods det er en kort bane, har man alligevel en fornemmelse af at spille på en meget større, takket være afstanden mellem teesteder og greens der skifter ustandseligt. Den har en helt fantastisk udsigt over Middelhavet fra hul 9.

El Candado
Dette er en af de først anlagte baner på Costa del Sol. Her har mange af tidens store spillere udviklet sig. Banen er kompliceret, kort, og grunden meget ujævn, derfor kræver denne mere en god teknik, end stor udholdenhed. Det 4. (par 5) hul er det vanskeligste med en let kurve til venstre, hvilket vanskeliggør runden fra teested til green.

El Paraiso Golf
Her er det udover de brede fairways og de mange vandhazarder den fantastiske havudsigt der gør banen attraktiv. Det er virkelig værd at nævne det 14. hul som er omgivet af et virkeligt smukt landskab med søer og træer. Pas på hul 7, her skal man være meget omhyggelig gennem de mange hazarder.

Estepona Golf
Dette er ikke mindre end en bjergbane. Den vilde flora og fauna er flot bevaret. Den er karakteriseret af smalle fairways og flot designede greens. Denne bane kræver en forholdsvis god teknik. Designet af Luis López Martínez og åbnede i 1991.

Club Golf Marbella
Fantasirig designet. Således har man formået at udnytte de eksisterende omgivelser optimalt og samtidig sørget for et trods alt underholdende spil banen rundt for spillere på alle niveau. Velplacerede bunkers men alligevel med en vis sværhedsgrad.

Guadalhorse Club Golf
Her har de første 9 huller en typisk europæisk stil, svære roughs, bløde bakker og træer. Der er ikke langt mellem hullerne på denne del af banen. De sidste 9 huller derimod minder meget om de Californiske baner, hvor græsset besværliggører greens. Ikke kun professionelle spillere vil nyde at gå en runde på denne bane, designet af Kosti Kuronen.

Guadalmina Club North og South
Nord banen er een af klassikerne. Banen er kort, snæver og har små greens og følger den snoede del af Arroyo del Chopo. Her er det værd at nævne det 5. hul, med 90º dog-leg til venstre, et rimeligt svært drive over boligbyggeri og eucalyptustræer. Syd banen ligger tæt ved havet og Guadalminafloden. Her er det 10. hul berømt.

La Cala North og South
To 18 hullers baner North Course og South Course. Begge baner er udfordrende for spillere på alle niveauer. På North Course befinder man sig i ørneland, med en fantastisk udsigt over South Course ned mod havet. South Course omfatter et bølgende, fantastisk terræn. Det 10. hul anses for La Cala's mest krævende par 5 hul, og på hul 12 er der en "indbydende" sø foran green.

La Dama de Noche
Banen her er opkaldt efter de mange cestrum-buske "Dama de Noche". Denne specielle busk, åbner sine blomster om natten og afgiver en svag duft af parfume i hele dalen. Banen er belyst om aftenen, så alle golfelskere har mulighed for at gå en runde og nyde denne duft. Banen er komfortabel og har visse vanskelige punkter.

La Duquesa Golf
Mesterakitekten Robert Trent Jones har designet denne storslåede 18 huls bane som kombineret af et fantastiks landskab og den friske brise fra Middelhavet gør det til en oplevelse at gå en runde her. Der er intet bedre end at stå ved 8. hul og vide, at det vil være ekstremt vanskeligt at være en værdig modstander til denne perfekte kombination af natur og bane.

La Quinta Park
La Quinta er intet mindre end en suveræn golfbane. Den karakteriseres bedst som en parkbane med mange fine udsigtspunkter. Banen er projekteret af Manuel Pinero og Antonio Garcia Garrido og åbnede i 1989. Banen går utilgiveligt op og ned, hvilket kræver præcision og udholdenhed.Det lange 15. hul med dogleg til venstre er vurderet som det vanskeligste hul.

La Zagaleta Golf
Både banen og klubben er kun åbne for private medlemmer. En 18 hulsbane med en utrolig rig vegetation og dyreliv omkring fairways. Er udnævnt som een af Costa del Sols bedste baner.

Las Brisas Golf
Går man efter mange vandhazards, et væld af bunkers som beskytter de fine greens og ikke mindre end 10 kunstigt byggede søer, så er Las Brisas stedet. Her er det værd at nævne 2. hul, som er yderst vanskeligt med vandhazard, og greenen på et halvskjult plateau. En meget underholdende bane.

Lauro Golf
Kort beskrevet, er det næsten som at gå rundt i en olivenlund, når man går sin runde på Lauro. Men det må ikke snyde, for det er virkelig nødvendigt med koncentration, specielt ved det 9. og det 18. hul her er greens beskyttede af vandhazarder. En blød bane ideel for alle handicaps.

Los Naranjos Golf
Så absolut een af Solkystens mesterskabsbaner. Projekteret af Robert Trent Jones. De lange terasselignende store bølgede greens er Robert Trent Jones umiskendelige varemærke, men der en betragtelig forskel på denne harmoniske og let kuperede bane, de første 9 huller, har brede svungne fairways med blide skråninger mod de sidste 9 huller, som er meget fladere. Der er gjort maximal brug af appelsintræer, hvorfra banen har sit navn.

Málaga Royal Country Club
Designet af Tom Simpson og åbnet i 1925. Med et terræn langs kysten og den anden del gennem hundrede af eucalyptus og mimosa-træer er en absolut udfordring og meget attraktiv. Den henvender sig til golfspillere på alle niveau.

Mijas Golf Los Lagos og Los Olivos
Her kan man byde på hele 2 gode baner, Los Lagos og Los Olivos. Begge er projekteret af Robert Trent Jones. Los Lagos er en overdådighed af store bunkers og vand. De otte søer (heraf navnet Los Lagos) og få træer giver indtryk af frihed og plads. Et af Los Lagos mest karakteristiske og vanskelige huller er det 13. par 5 hul. Set fra det højtbeliggende teested ser det bedragerisk let ud, men nærmere green er der vand både til venstre og til højre. Los Olivos er en lidt kortere bane med mindre vand og smallere fairways. Der er flere træer og generelt er der mere bølget. Greens er mindre og mange er hævet. Det 14. par 3 hul er det mest bemærkelsesværdige hul med panoramaudsigt fra de højt placerede teesteder.

Miraflores Golf
Banen har gennemgået en stor renovering og restaurering, og resultatet heraf har virkelig forbedret banen. Det nye design med 2 søer gør det lettere at nå 11. hul. De 2 hævede teesteder som er blevet bygget ved 14. hul har virkeligt vendt det til noget specielt.

Monte Mayor Golf
Banens beskaffenhed, det bakkede terræn og når naturen viser sig fra sin barske side, kræver virkelig sin mand. Meget vanskelig og samtidig meget attraktiv. De mange broer forener fairways og teesteder. Det 7. hul ligger på et plateau med green bag en stratetisk velanlagt sø. Designet af José Gancedo og åbnet 1989.

Rio Real
De første 9 huller af denne bane er så absolut de vanskeligste, og bliver besværliggjort af en flod der går gennem nogle af dem. Samtidig har denne del af banen en del skråninger, hvorfra der på toppen er udsigt over havet. Fra 10. hul bliver det straks lettere, banen mere jævn, og de fleste greens helt flade. Alle beskyttede af bunkers. En bane for enhver.

Santa Maria
Pragtfuld udsigt over Middelhavet og særdeles velholdt. Fairways er belagt med Tifway-græs. Det mest berømte hul på denne bane er det 6. En meget populær bane på Costa del Sol der med sine store fyrtræer og parkanlæg giver et helt specielt landskab. Banen der åbnede i 1991 er designet af spanieren Antonio García Garrido.

Torrequebrada
Denne bane er blandt de bedste i Europa, og dermed selvfølgelig een af de absolut mest populære baner på Solkysten. Banen er projekteret af Jose Gancedo og han har brugt ikke mindre end 100 forskellige arter af træer langs fairways. Den ligger tæt ved vandet og er bugtet men panoramaudsigten og variationerne på hvert hul kompenserer for det bølgende terræn. Der er masser af strategisk placerede bunkers og vandhazarder. Hul 16 er et kort par 4 hul med dogleg til højre med andetslag nedad mod en hævet green hvor flaget næsten ikke er synligt.

ALHAURIN GOLF & CLUB HIPICO
Apartado de Correos 102 29120
Alhaurin el Grande
Tel. +34 952 595 970
Fax. +34 952 594 586
alhaurin@golf-andalucia.net

ALMENARA HOTEL GOLF
Almenara s/n
11310 Sotogrande
Tel. +34 956 582 000
Fax. +34 956 582 001
almenara@golf-andalucia.net

ALOHA GOLF CLUB
Apartado de Correos 141 - Urb. Aloha Golf
29660 Nueva Andalucia
Tel. +34 952 907 085
Fax. +34 952 812 389
aloha@golf-andalucia.net

AÑORETA GOLF
Avda. del Golf, s/n 29679
Rincon de la Victoria
Tel. +34 952 404 000
Fax. +34 952 404 050
anoreta@golf-andalucia.net

ATALAYA GOLF & COUNTRY CLUB
Ctra. de Benahavis, Km.0,7 29680
Estepona
Tel. +34 952 882 812
Fax. +34 952 887 897
atalaya@golf-andalucia.net
CLUB DE GOLF BAHIA
Apartado de Correos 1219
11201 Algeciras
Tel. +34 956 634 700
bahia@golf-andalucia.net

BENAHAVIS CLUB DE GOLF
Avda. de Andalucia, s/n
29679 Benahavis
Tel. +34 952 855 005
Fax. +34 952 855 608
benahavis@golf-andalucia.net
CLUB DE GOLF CAMPANO
Avda. Reyes Catolicos 15 E. La Barrosa
11130 Chiclana de la Frontera
Tel. +34 956 230 020
Fax. +34 956 402 134
campano@golf-andalucia.net
CLUB DE CAMPO LA ZAGALETA, S.A.
Ctra. de Ronda, Km.11 Apartado 244
29679 Benahavis
Tel. +34 952 855 453
Fax. +34 952 855 419
zagaleta@golf-andalucia.net

COSTA BALLENA CLUB DE GOLF
Crta. Pto. Santa Maria - Chipiona km. 21
11520 Rota
Tel. +34 956 847 070
Fax. +34 956 847 050
costaballena@golf-andalucia.net
CHIPIONA CLUB DE GOLF
Plaza Pio XII (Casa de La Cultura) Apdo. Nº41
11550 Chipiona
Tel. +34 956 373 290
Fax. +34 956 373 290
chipiona@golf-andalucia.net

DEHESA MONTENMEDIO GOLF & COUNTRY CLUB
Ctra.N-340, Km.42,5
11150 Vejer - Barbate
Tel. +34 956 451 216
Fax. +34 956 451 295
montenmedio@golf-andalucia.net

DOÑANA CLUB DE GOLF
Ruiz de Somovia, 5
11540 Sanlucar de Barrameda
Tel. +34 639 284 846
Fax. +34 956 364 744
doñana@golf-andalucia.net

CLUB DE GOLF EL CANDADO
Urb. El Candado
29018 Malaga
Tel. +34 952 299 340
Fax. +34 952 290 845
candado@golf-andalucia.net
CLUB DE GOLF EL COTO
Ctra.N-340, Km.163,5
29680 Estepona
Tel. +34 952 804 700
Fax. +34 952 804 708
coto@golf-andalucia.net

CLUB DE GOLF EL FARO
Apartado de Correos 477
29647 Mijas-Costa
Tel. +34 619 201 300
faro@golf-andalucia.net

EL PARAISO CLUB DE GOLF, S.A.
Ctra.N-340, Km.167
29680 Estepona
Tel. +34 952 883 835
Fax. +34 952 885 827
paraiso@golf-andalucia.net

LA QUINTA GOLF & COUNTRY CLUB
Urb. La Quinta Golf
29660 Nueva Andalucia
Tel. +34 952 762 390
Fax. +34 952 783 466
escuelaquinta@golfandalucia.net
CLUB DE GOLF ESTEBBUNA
Ed. Pinsapos - Av. Andalucia , Urb. La Viña
29680 Estepona
Tel. +34 952 800 838
Fax. +34 952 799 904
estebbuna@golf-andalucia.net
ESTEPONA GOLF
Apartado de Correos 532
29680 Estepona
Tel. +34 952 113 081
Fax. +34 952 113 080
estepona@golf-andalucia.net
GUADAIZA CLUB DE GOLF
Nueva, 13 - Apartado 138
29670 San Pedro de Alcantara
Tel. +34 952 789 626
guadaiza@golf-andalucia.net
GUADALHORCE CLUB DE GOLF
Ctra. de Cartama, Km.7 Apartado - 48
29590 Campanillas
Tel. +34 952 179 378
Fax. +34 952 179 372
guadalhorce@golfandalucia.net
GUADALMINA CLUB DE GOLF
Urb. Guadalmina Alta
29678 San Pedro de Alcantara
Tel. +34 952 883 375
Fax. +34 952 883 483
guadalmina@golfandalucia.net
JEREZ CLUB DE GOLF
Apartado de Correos 1788
11480 Jerez de la Frontera
Tel. +34 610 927 950
jerez@golf-andalucia.net

CLUB DE GOLF LA BARROSA
Apartado de Correos 16
11130 Chiclana de la Frontera
barrosa@golf-andalucia.net

LA CALA GOLF - (L)
La Cala de Mijas
29649 Mijas-Costa
Tel. +34 952 669 000
Fax. +34 952 669 039
lacala@lacala.com

CLUB DE GOLF LA CAÑADA
Apartado de Correos 37
11311 Guadiaro
Tel. +34 956 794 100
Fax. +34 952 794 241
canada@golf-andalucia.net
GOLF LA DAMA DE NOCHE
Centro Comercial Plaza, Of 51 - 52
29660 Nueva Andalucia
Tel. +34 952 818 150
Fax. +34 952 817 006
damanoche@golfandalucia.net
LA QUINTA CLUB DE GOLF
Urb. La Quinta Golf
29600 Nueva Andalucia
Tel. +34 952 762 390
laquinta@magicmarbella.com
CLUB DE GOLF LA SIESTA
C/ Jose Orbaneja, s/n
29650 Calahonda
Tel. +34 952 933 362
Fax. +34 952 933 352
siesta@golf-andalucia.net

LAURO GOLF
Ctra. de Coin C-344 Km.77 - Los Caracolillos
29130 Alhaurin de la Torre
Tel. +34 952 476 150
Fax. +34 952 468 838
lauro@golf-andalucia.net

CLUB DE GOLF LOS ALMENDROS
Real, 103 - 1º - Izda
29680 Estepona
losalmendros@golfandalucia.net
LOS ARQUEROS GOLF & COUNTRY CLUB
Apartado de Correos 110
29670 San Pedro de Alcantara
Tel. +34 952 784 600
Fax. +34 952 786 707
arqueros@golf-andalucia.net
LOS NARANJOS GOLF CLUB
Apartado de Correos 64
29660 Nueva Andalucia
Tel. +34 952 812 428
Fax. +34 952 811 428
naranjosgolf@golf-andalucia.net
CLUB DE GOLF MARBELLA
Plata, 22 - Pol. Industrial La Ermita
29600 Marbella
Tel. +34 952 827 767
Fax. +34 952 772 811
marbellaclub@golfandalucia.net
MARBELLA GOLF & COUNTRY CLUB
Ctra.N-340, Km.188
29600 Marbella East
Tel. +34 952 830 500
Fax. +34 952 834 353
marbellagolf@golf-andalucia.net
MIJAS GOLF INTERNACIONAL
Urb. Mijas Golf, Apartado 145
29640 Fuengirola
Tel. +34 952 476 843
Fax. +34 952 467 943
mijas@golf-andalucia.net
MIRAFLORES GOLF
Ctra.N-340, Km.199 Urb. Riviera Golf
29650 Calahonda
Tel. +34 952 931 960
Fax. +34 952 931 942
miraflores@golf-andalucia.net
MIRAFLORES GOLF ACADEMY
Urb. Riviera del Sol, Ctra.N-340 - 189,1
29650 Calahonda
Tel. +34 952 932 876
Fax. +34 952 934 767
info@mirafloresgolf.com
MONTE MAYOR GOLF CLUB
Urb. Los Naranjos Country Club
29660 Nueva Andalucia
Tel. +34 952 113 088
Fax. +34 952 113 087
montemayor@golfandalucia.net
MONTECASTILLO HOTEL & GOLF RESORT
Crta. Arcos Km. 9,6
11406 Jerez de la Frontera
Tel. +34 956 151 200
Fax. +34 956 151 209
montecastillo@golfandalucia.net
GOLF NOVO SANCTI PETRI
Playa de la Barrosa
11139 Chiclana de la Frontera
Tel. +34 956 494 450
Fax. +34 956 494 350
sanctipetri@golf-andalucia.net
REAL CLUB DE CAMPO DE MALAGA
Apartado de Correos 324
29080 Malaga
Tel. +34 952 376 677
Fax. +34 952 376 612
malaga@golf-andalucia.net
REAL CLUB DE GOLF LAS BRISAS
Urb. Nueva Andalucia, s/n - Apartado de Correos 147
29660 Nueva Andalucia
Tel. +34 952 810 875
lasbrisas@magicmarbella.com
REAL CLUB DE GOLF SOTOGRANDE
Paseo del Parque, s/n
11310 Sotogrande
Tel. +34 956 785 014
Fax. +34 956 795 029
sotogrande@golf-andalucia.net
GOLF RIO REAL
Urb. Rio Real - Ctra.N-340, Km.185 - Apdo 82
29600 Marbella
Tel. +34 952 765 732
Fax. +34 952 772 140
rioreal@golf-andalucia.net
SAN PEDRO GOLF CLUB
Doctor Eduardo Evangelista, 9
29670 San Pedro de Alcantara
Tel. +34 952 787 276
Fax. +34 952 782 065
sanpedro@golf-andalucia.net
SAN ROQUE CLUB
Urb. San Roque Club, Ctra.N-340, Km.126,5
11310 Sotogrande
Tel. +34 956 613 030
Fax. +34 956 613 012
sanroque@golf-andalucia.net
CLUB DE GOLF SANTA BARBARA
Buenos Aires, 5
11300 Algeciras
Tel. +34 956 172 138
Fax. +34 956 170 505
santabarbara@golfandalucia.net
SANTA MARIA GOLF CLUB, S.L.
Ctra.N-340, Km.192
29600 Marbella East
Tel. +34 952 830 386
Fax. +34 952 830 870
santamaria@golf-andalucia.net
CLUB DE GOLF TAMISUEL
Apartado de Correos 145
29640 Fuengirola
tamisuel@golf-andalucia.net
TOP GOLF ACADEMY
Ctra.N-340, Km.14,7
11130 Chiclana de la Frontera
Tel. +34 956 493 081
Fax. +34 956 497 061
topgolf@golf-andalucia.net
GOLF TORREQUEBRADA
Ctra.N-340, Km.220 - Apartado Correos 120
29630 Benalmadena
Tel. +34 952 442 741
Fax. +34 952 561 129
torrequebrada@golfandalucia.net
CLUB DE GOLF VALDERRAMA
Avda. de Los Cortijos s/n - Apartado 1
11310 Sotogrande
Tel. +34 956 791 200
Fax. +34 956 796 028
valderrama@golf-andalucia.net
VISTA HERMOSA CLUB DE GOLF
Urb. Vista Hermosa
11500 El Puerto de Santa Maria
Tel. +34 956 875 605
Fax. +34 956 875 604
vistahermosa@golfandalucia.net
 

 


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga