Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
© Radu Razvan - Fotolia
© Radu Razvan - Fotolia
Frugten sendte blodet på overarbejde
Skrevet af Solkysten
”Jeg er så træt,” klagede en herre i 50’erne. Efter at have knoklet i årevis som selvstændig, havde han sammen med sin hustru købt en finca og så frem til at dyrke haven og nyde livet med børn og børnebørn som hyppige gæster.
Men pludselig sov han længe om morgenen og snuppede også en siesta på sofaen. Denne energifladhed kendte han ikke fra tidligere, hvor arbejdsdagen startede kl. 5 og varede til langt ud på aftenen. Ellers var han i god form, selvom leddene knirkede lidt, og ryggen var træt.

Efter at havde slået sig ned i Spanien, begyndte ægtefællerne at spise masser af frisk frugt, som de begge kunne lide. Dagen startede med to store glas friskpresset appelsinsaft, kaffe, hvidt brød med syltetøj og en tynd skive ost. For at komme trætheden til livs, spiste manden også store mængder frisk frugt i løbet af dagen, og før han gik i seng, røg der f.eks. et halv kilo druer ned.

Sød frugt, sur krop
Sukker herunder frisk frugt - giver straks energi, men bagefter har kroppen et efterarbejde med at afbalancere den markante stigning i blodsukkeret. Denne stigning tærer ikke kun på insulinproduktionen, men på kroppens samlede pulje af ioner og elektrolytter, der er med til at opretholde syre-base balancen - også kaldet pH-værdien.

Når kroppen fodres med søde frugter, bliver den sur! Mange af de eksotiske helsefrugtjuicer er også syredannende i en sådan grad, at det belaster kroppen. Celler, væv og organer fungerer ikke i surt miljø og må af med syreoverskuddet, f.eks. i form af urinsyrekrystaller, der sætter sig i led og muskler. Som forsvar tærer kroppen på ion- og elektrolyt-ressourcerne for at komme tilbage til en optimal syre-base balance.

Vor klients normale blodprøver afslørede, at blodsukkeret var i overkanten, dog uden at det kunne kaldes sukkersyge endnu. Dertil kom forhøjet kolesterol og urinsyre. Patienten var med på, at vi foretog en undersøgelse af kvaliteten af hans levende blod, hvad der sker ved hjælp af et specielt designet mikroskop.

Klumpspil
Her ses normalt de sunde røde blodlegemer, som er runde, frit bevægelige og adskilte fra hverandre. Hos vor klient var der derimod forstyrrelser i elektrolytterne, ionerne (og dermed de elektriske ladninger) på overfladen af de røde blodlegemer. De positivt ladede ioner var i så stort flertal, at de nærmest ”klistrede” blodet sammen, og blodlegemerne lå tæt op ad hinanden som en slags pengeruller.
I endnu værre tilfælde kan de tilmed danne klaser, og blodlegemerne får problemer med at bevæge sig frit for at passe arbejdet med at føre ilten rundt til alle celler og organer. Ved langvarigt ”sammenklumpet blod” er der ikke plads til belastninger eller stress, før symptomerne melder sig i form af f.eks. øget træthed.

Patienten tog imod tilbuddet om at få cellerne genopladet med en ”afsyringskur” bestående af fire punkter:

1: Ion-spaltet celleaktiverende vand. De syredannende ioner spaltes fra, så de gode basedannende ioner bliver tilbage.

2: Ion-ombytning. Ved hjælp af en ion-ombytter byttes overskuddet af positive ioner til negative ioner, hvorved cellernes elektro-magnetiske felter normaliseres.

(Mht. cellernes elektriske spænding kan det tilføjes, at f.eks. cancerceller har en overfladespænding på 15 millivolt, hvorimod normale celler ligger på 100 millivolt og derover. Ved at øge cellernes spænding gives kroppen mulighed for at heale sig selv, hvilket er et spændende sundhedsmæssigt perspektiv.)

3. Ilt-tilskud. Da han var glad for at gå tur, fik han på den måde iltet blodet. Herudover fik han et ilttilskud med vor specielle iltkoncentrator, der er i stand til at skille negativt ladede ioner fra positivt ladede ioner.

4. Kost-ændringer. Kostmæssigt vænnede han sig langsomt til at skifte søde frugter ud med mindre syredannende kost. Han begyndte at kunne lide virkningen heraf. Nu kørte han ikke så højt op og ned i energielevatoren.

I skrivende stund er klienten i gang med et efterfølgende hjemmeprogram, der løbende finjusteres. Han mærker de spirende energier og er glad og motiveret til at gøre en indsats, specielt efter selv at have set de flotte forbedringer af blodets kvalitet i mikroskopet efter det koncentrerede dagsprogram.


Af Pernille Knudtzon - Speciallæge almen medicin
Af Pernille Knudtzon - Speciallæge almen medicin
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - November 2006
Solkysten - November 2006

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga