Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Skydeklubben af 8. februar 1995
Skrevet af Solkysten
Strålende solskinsvejr og en festligt pyntet skydebane dannede rammen om Skydeklubbens nytårskur, der altid holdes den første lørdag i året.

Den 6. januar havde godt 60 medlemmer og gæster fundet vej til Hotel Tamisas tagterrasse, hvor de blev vartet op af hotellets tjenere med cava, vin, øl, vand og canapeer - om som en ekstra lækkerbisken kom Jane og Hans fra bageriet La Panera med et kæmpe fad kransekage, der forsvandt som dug for solen.
Et af de helt faste indslag til nytårskuren er overrækkelse af Poul Hansens Mindepokal, der gives til den skytte, der ved fugleskydningen fik ram på hjertet.

Sidste år var det Mads Brygmann, der hermed fik den eneste “skalp”, der manglede i samlingen. Mads har vundet det hele - fra utallige pokalskydninger over prinse- og kronprinsetitlen til nu tre gange skydekonge.

Da det officielle program var vel overstået, hyggede deltagerne sig med forskellige spil. Hans fra La Panera spillede også, men det var op til dans, og der blev sikkert smidt adskillige kilo i løbet af formiddagen.

Aktiviteter
3. februar: Pokalskydning
10. februar: Konge-Dronningeskydning. Gallafest om aftenen.
17. februar: Øvelsesskydning + Sjov 2
24. februar: Registreret skydning
Skytterne vil have bemærket, at der er indført et nyt begreb i forbindelse med øvelsesskydningerne: Sjov 1, 2 og 3. Det er en konkurrence, der løber over tre måneder. Skytterne afleverer den bedste skive fra øvelsesskydningen. Resultatet heraf lægges sammen med resultatet af “Sjov 1, 2 og 3”, og ved slutningen af de tre måneder uddeles præmier.

Alle henvendelser vedr. Skydeklubben af 8. februar 1995 kan ske til Niels Lüstrup,
tlf. 952 460 103.
Har du spørgsmål vedr. den praktiske afvikling af skydningerne - f.eks. hvis det ser ud til regn - så ring til Finn Ludvigsen, tlf. 696 738 652.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Februar 2007
Solkysten - Februar 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga