Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Doña Julia - golfperlen i Casares
Skrevet af Solkysten
Hvornår har du prøvet konstant udsigt over Middelhavet, et par 5 hul på 608 meter og en gennemsnitsstørrelse på greens på ikke mindre end 700 kvm.
Det har du sandsynligvis aldrig.
Disse ekstremer findes på Doña Julia. Det skal bare prøves og så til en specialpris på 110 euro for to personer incl. buggy.

Ambitionerne hos Evermarina Group, som står for golfprojektet, er så store at man forventer et golfanlæg, som vil blive et af de største og bedste i Europa.
Doña Julia ligger imellem Marbella og Estepona, kun 150 meter fra den skønneste strand ved 146 km stenen på A7.

Tre baner
Den første af i alt tre 18 hullers golfbaner er netop åbnet. Den er designet af Antonio Garcia Garrido, som også har designet La Quinta, Los Flamingos og Santa Maria. Det er en par 71 bane på hele 6.021 meter, og den er fantastisk varieret. Ikke to huller er ens. Midt på golfbanen er man ved at bygge et Hyatt Hotel, og når hotellet er færdigbygget, vil banen blive en par 72 bane på 6.100 meter.

De første 9 huller er de sværeste og de smalleste. Der er en del træer, søer og floder, der gør den middelsvær. En kæmpeoplevelse er de meget store greens, som er i virkelig god stand. De første 9 huller er op ad bakke hele vejen, men vi havde ingen problemer med at gå banen. De sidste 9 huller er mere flade og ned ad bakke til Middelhavet.

På alle huller er der den flotteste udsigt over Middelhavet som man kan tænke sig. Du når toppen af golfbanen på hul 7 og aldrig har jeg oplevet et golfhul som hul 8. Du føler du står oppe i himlen og ser på et 608 meter langt par 5 hul. Det længste og flotteste jeg nogen sinde har set.

Store greens
Når du spiller denne bane, er der mange oplevelser. En af dem er de store greens. Nogle af dem er mere end 1000 kvm og græsset er det samme som man har på Valderrama, hvor der som bekendt spilles Volvo Masters hvert år.

Normalt er en golfer tilfreds med at nå greens i regulation, men på denne bane med så store greens, kan man opleve at selvom man ligger på green i regulation, er der mere end 60 meter til hullet. Derfor er det meget vigtigt at man sammen med scorekortet får pindplaceringen for hvert hul. Vi oplevede mange put på mellem 40 og 60 meter. Man bliver lykkelig, hvis man kan nøjes med at putte to gange.

Eksklusivt ressort
Doña Julia vil i løbet af få år have hele tre internationale golfbaner, driving range, en separat par 3 bane og et golfakademi. Der vil i forbindelse med det nye Hyatt Hotel blive opført et klubhus med alle faciliteter og en proshop.

Da ressortet kun ligger 150 meter fra Middelhavet vil der bliver bygget en eksklusiv beachclub samt tre fodboldbaner, og der vil blive mulighed for at leje heste.
Det nye hotel kommer til at hedde Park Hyatt Casares Hotel og Resort. Det bliver et 6-stjernet hotel og er det første Hyatt Hotel i Andalusien.

Ingen golfbolde
Det har været vigtigt for Solkysten at beskrive Andalusiens måske flotteste golfressort for vores læsere allerede nu, men vi har valgt at vi ikke på nuværende tidspunkt anmelder banen, da kun en lille del af ressortet er færdigt.

Men kære golfer, prøv denne bane, det er virkelig en oplevelse.

Stig Wiberg

Doña Julia Golf
Ctra. A7, km. 146
Casares Costa
Tel: +34 646 105 585
E-mail: info@golfdonajulia.com
www.golfdonajulia.com

Priser
Green fee 18 huller 15/2–31/5 samt 16/9–15/11:  62 e
Green fee 9 huller 1/1–14/2 samt 16/11–31/12:  50 e

Buggy 18 huller: 30 €
El–trolley: 12 €
Leje af køller: 30 €

Specialtilbud for
2 green fee samt 1 buggy: 110 € (1/1–14/2)

Kørsel
Fra Malaga køres mod Estepona, derefter ad A-7 til km. 146 hvor tydelige skilte viser vejen til Dona Julia.


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Februar 2007
Solkysten - Februar 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga