Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Fra Srixon Tour til Kaupthing Tour
Skrevet af Solkysten
Den islandsk ejede Kaupthing Bank, der i Danmark er repræsenteret ved FIH Erhvervsbank, bliver ny titelsponsor på den danske Pro-Am golf tour. Tour’en har gennem tre sæsoner været kendt som Srixon Tour og har sammen med Ecco Tour’en skabt et solidt fundament for danske og skandinaviske golftalenter.

Den nye sponsor ser mange muligheder med deres sponsorat.
”Vi har gennem nogen tid undersøgt markedet og mener at vi med Kaupthing Tour har fundet det helt rigtige” siger Anders Dyrup, Kaupthing Bank . ”Vi har store forventninger til tour’en, og vi har et stort behov for at pleje eksisterende såvel som nye kunder. Med Kaupthing Tour kan vi nu tilbyde en unik golfoplevelse, kombineret med socialt samvær og networking”.

Den tidligere titelsponsor Srixon fortsætter som sponsor for den nye tour, ligesom de nu satser endnu mere på den rent professionelle Ecco Tour. ”Vi har været utroligt tilfredse med vores sponsorat på tour’en og vi er både glade og stolte over at tour’en nu overtages af en så stærk spiller som Kaupthing”, udtaler Søren Bladt, direktør for Srixton Danmark og fortsætter:

”Vi vil stadig bakke op om tour’en i stort set samme omfang som tidligere, men Kaupthings overtagelse giver os mulighed for også at gå mere aktivt ind i Ecco Tour’en, hvilket styrker vores markedsføring markant overfor de professionelle spillere”.

Promoter for tour’en er som hidtil GolfPromote, der ligeledes står bag Ecco Tour’en og Stjernegolf og også her er der stor tilfredshed med det nye tiltag. ”Vi har været meget glade for samarbejdet med Srixton og vi glæder os da rigtigt meget over at det på trods af overtagelsen er lykkedes os at beholde dem i folden – det betyder rigtig meget for os og for tour’en”, udtaler Flemming Astrup, GolfPromote.

Otte turneringer
Kaupthing Tour vil i 2007 omfatte otte turneringer startende den 12. maj med Samsø Linien Pro-Am. Touren afsluttes med Kaupthing Tour Championship i Spanien til oktober/november.
Hver turnering spilles som en Pro-Am, hvor tre amatører danner hold med en professionel. Omkring 300 danske virksomheder bruger hvert år tour’en til at give en ekstra golfoplevelse til deres gode kunder og udvide deres netværk. Den samlede præmiesum på Kaupthing Tour 2007 er ca. 1,7 mio. kr. heraf ca. 1 mio. kr. i kontante præmiepenge til de professionelle spillere.

Stig Wiberg

Læs mere om turneringerne på www.Pro-Am.dk
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Februar 2007
Solkysten - Februar 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga