Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Appelsintorvet i Marbella
Appelsintorvet i Marbella
Marbella
Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol. En villa i Marbella har altid været en eftertragtet bolig, men der er også lejligheder og penthouse i Marbella til salg.
Marbella er meget mere end boliger, du kan også finde gode restauranter i Marbella, ligesom at shoppe i Marbella betragtes som noget af den bedste terapi en kvinde kan opleve...

Beliggende præcis midt på Costa Del Sol og kun en halv times kørsel fra Malagas lufthavn ligger Marbella en af Middelhavets kysts mest besøgte turistbyer. Uofficielt betragtes byen som solkystens hovedstad, denne mangekulturelle by med luksus og enkelhed boende side om side, har en imponerende infrastruktur af hoteller, lystbådehavne, et unikt historisk miljø og dens klima er priviligeret af at være beskyttet af Sierra Blanca bjergkæden. 

Boliger i Marbella
Villa til salg i Marbella
Lejlighed til salg i Marbella 

Marbella er bedst kendt for dens solrige klima og ikke mindst på grund af dens tiltrækningskraft på de rige og berømte, disse jetset livsnydere frekventerer ofte Marbellas kyster. Specielt efter udviklingen af Puerto Banus, en af de mest berømte havne i verden. 

Puerto Banus
De rigtigt rige bor ikke i selve Marbella, de ligger derude omkring, på fænomenalt store og luxuriøse lystyachter ved Puerto Banus' marina, der i området har 915 kajpladser. Denne berømte marina ligger ved siden af San Pedro De Alcantara kun få minutters kørsel fra Marbella's centrum. Marinaen har været byens hovedattraktion og har i de sidste ti år vokset kontinuerligt, hvilket har gjort marinaen til den bedste i Europa.

Idag er marinaen fyldt med luksusmærkevare butikker, såsom Hermes, Cartier, Versace og et af de bedste stormagasiner i Spanien (El Corte Ingles), et butikscenter, et casino, utallige barer, bistroer og restauranter der tilbyder alt fra enkle tapas'er og pizzaer til hummer, caviar og champagne.

Puerto Banus er et besøg værd. Tag en spadseretur i havnen og kig på yachter, du vil ikke tro dine egne øjne når du ser størrelsen på disse yachts, nogle af dem er på størrelse med mindre færger.

En Marbella villa anses nu stadig for værende noget af det mest eksklusive.


Bolig til leje i Marbella
Her kan du finde Luksus til leje i Nueva Andalucia ved Marbella.


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven
CASA:UNA Bolig Spanien

DANSK EJENDOMSMÆGLER

Boliger til SALG i Spanien
Lejlighed til salg i Marbella
Villa til salg i Marbella
Penthouse til salg i Marbella

Boliger til LEJE i Spanien
Lejlighed til leje i Marbella

CASA:UNA
Solkysten

Solkystens Golf Service


Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga