Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Ring til mig, siger Anne Bjerngaard - det er din radio! Foto: Julio Sevillano.
Ring til mig, siger Anne Bjerngaard - det er din radio! Foto: Julio Sevillano.
En lokalradio med nerve
Skrevet af Solkysten
Moderne radio er et computerprogram.
Musikindslag, annoncer og faste lydeffekter ligger parat i den elektroniske hukommelse og kommer frem i den rigtige rækkefølge, når studieværten trykker på en knap.
Intet kan være lettere, vel?

Det er klart, at indimellem skal studieværten også koncentrere sig om interviews og nyhedsindslag. Ethvert øhh på tungen registreres ubarmhjertigt, ligesom enhver tøven i fingerspidserne. Når man oven i købet har premiere på et nyt program, arbejder på et ukendt mixerbord, og ti minutter før start er tingene blevet borte i computerens hukommelseshul - ja, så kommer der nemt nerver på.

I dag en måned senere kan Anne Bjerngaard trække på smilebåndet, men bag de lydisolerede kulisser havde Radio Solkysten - bladets lillesøster - en vanskeligere start, end det nogen sinde gik op for lytterne.
En glad radio, man bliver i godt humør af. Sådan lød den spontane reaktion fra mange af dem, og det bekræfter blot den gamle sandhed, at uden ”nerve” er det umuligt at lave god og levende radio. Skønt fremover skulle det gerne blive mere nerve og færre nerver i flertal, tilføjer studieværten.

Lytterne har også haft konstruktiv kritik og forslag til, hvordan tingene kunne blive endnu bedre, og det er Anne Bjerngaard særlig glad for.

- Vi er stadig i gang med at skyde os ind på den rigtige blanding af interviews og musik, af information og underholdning. Indholdet må ikke være for tungt, men det må heller ikke blive så overfladisk, at folk ikke kan bruge det til noget. Det er en spændende, men vanskelig balancegang. Jeg er meget åben over for tips og gode ideer fra lytterne, for dette skal fremfor alt være lytternes radio, lover hun.

Faktisk har de første ikke været længe om at benytte sig af tilbuddet, og i den kommende måned vil mange af lytternes ideer sætte præg på indholdet af Costa del Sols nye danske lokalradio.

Radio Solkysten har i sinde at holde fast ved det bedste i pionerånden: Der skal hele tiden eksperimenteres for ikke at stivne i ren rutine. Men samtidig vil lytterne få nogle faste holdepunkter i æteren.

Hver mandag taler Solkystens populære golfskribent Stig Wiberg om fodbold, der ligger ham lige så meget på sinde. Nogle onsdage spiller Keld Skovgaard og vennerne deres yndligsmusik, krydret med anekdoter fra et begivenhedsrigt liv.

Kl. 14-16 på radio og Internet
Radio Solkysten sender alle hverdage kl. 14-16 på FM 105. Senderen kan modtages på kyststrækningen fra Almuñecar til Sotogrande.

På www.solkysten.net kan du i hele verden høre Radio Solkysten on-line på Internet. På hjemmesiden er det også muligt at høre den foregående uges programmer, hvis du gik glip af et af dem.

Har du noget på hjerte?
Har du et tip eller en god historie? Et konstruktivt forslag til hvordan vi kan gøre tingene bedre? Du er altid velkommen til at kontakte os, for radioen er din egen.
Kan du hjælpe os med god, dansk musik, siger vi heller ikke nej tak. Vi er stadig i gang med at bygge vort musikbibliotek op.

Kontakt Anne Bjerngaard på tlf. 952 47 22 48 hver dag mellem kl. 10 og 13, eller send en e-mail til anne@solkysten.net

Et godt tilbud hver dag
Hver dag kan du på Radio Solkysten finde dagsaktu-elle tilbud og anden nyttig information fra følgende firmaer:
AssurandørGruppen.
AudioMas.
Casa Klein.
Casa Una.
DanOptica.
First Car Group.
Galeria Krabbe.
Helle Hollis.
Imperial Estate.
León & Christiansen.
Marbella Clinic.
Mazzu.
Nordic Dental Clinic.
Pan y Pasteles.
Pernille Knudtzon.
Restaurant Lucia.
Ruta Solar.
SuMobel.
UniOptica.
Husk at på www.solkysten.net kan du ikke alene høre radioprogrammet i sin helhed. Du kan også klikke direkte videre til annoncørerne og få reklamespottet med det aktuelle budskab gentaget, når det passer dig. Nemt og praktisk for begge parter!

Hjælp os, og vind en flyrejse
Sæt et flot Radio Solkysten klistermærke på din bil, og vær med i lodtrækningen om to Sterling enkeltbilletter til Danmark. Klistermærket kan du hente på nedenstående steder. Du skal blot opgive din nummerplade for at deltage i lodtrækningen.

Almuñecar:
Dansk Spansk Samvirke.
Nerja:
Annis Vitalshop.
Torre del Mar:
Dansk Spansk Samvirke.
Muebles Piramides Puerto.
Heiko Stumbeck.
Fuengirola:
Annis Vitalshop.
DanOptica.
Club Danés.
Favoritten.
Josef Rejser.
Mazzu.
Muebles Daneses.
Pan y Pastelles.
Ruta Solar.
Solkysten.
UniOptica.
Mijas (Centro Idea):
Vitamina.
Arroyo de la Miel:
Candy.
Torremolinos:
Dansk Spansk Samvirke.
Marbella:
Nykredit.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Marts 2007
Solkysten - Marts 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga