Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Skydeklubben af 8. februar 1995
Skrevet af Solkysten
Generalforsamling
Skydeklubben af 8. februar 1995 holdt sin årlige generalforsamling lørdag den 17. marts på Hotel Tamisa Golf i Mijas Costa.

Af de nuværende 81 medlemmer deltog 51 i generalforsamlingen. I sin beretning kunne formanden, Bent Ahlefeld-Engel fortælle, at der ikke har været nogen større problemer i Skydeklubben i det forløbne år, og bestyrelse er fulde af fortrøstning med hensyn til fremtiden. Teknikken fungerer, og økonomien er også på skinner.

Skydeklubben flyttede sidste år til Hotel Tamisa i Mijas Costa, og formanden konstaterede, at det har været en meget vellykket flytning, som alle er glade for.

Medlemmerne kunne ønske sig, at der bliver sat skub i nogle yderligere aktiviteter, så alt ikke kun drejer sig om "krudt og kugler" - og det har bestyrelsen taget til efterretning.

Lars Ørnbo meddelte at han ikke ønskede at genopstille til bestyrelsen, og måtte modtage en stående ovation som tak fra medlemmerne for det store arbejde, han har lagt i bestyrelsen. Nyt bestyrelsesmedlem blev Birte Altenburg, og John Barrit blev valgt som suppleant. Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig således:
Formand: Bent Ahlefeld-Engel
Næstformand: Finn Ludvigsen
Kasserer: Mads Brygmann
Sekretær: Birte Altenburg
Best.medl: Niels Lüstrup
Suppleant: John Barrit

Vandreture
En mindre gruppe af Skydeklubbens medlemmer har taget initiativ til søndags-vandreture. Der har nu været arrangeret tre-fire af slagsen med stor succes. Sidst gik turen til El Torcal, og deltagerne havde en skøn dag. Hvis du har lyst til at deltage, så hold øje med opslag på skydebanen eller kontakt Susanne Magnus på tlf. 952 669 600.

Aktiviteter
7. april: Pokalskydning
14. april: Øvelsesskydning
21. april: Registreret skydning
28. april: Øvelsesskydning

Alle henvendelser vedr. Skydeklubben af 8. februar 1995 kan ske til Niels Lüstrup,
tlf. 952 460 103.
Har du spørgsmål vedr. den praktiske afvikling af skydningerne - f.eks. hvis det ser ud til regn - så ring til Finn Ludvigsen, tlf. 696 738 652.

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2007
Solkysten - April 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga