Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
© andresr - FOTOLIA
© andresr - FOTOLIA
Kærligheden kalder
Skrevet af Solkysten
Endelig blev det forår. De lyse tider og milde nætter er tilbage påny. Og giver løfter om endnu bedre tider; sommeren. Vi er i fuld gang med årets bedste tid.
Lysten til at gå ud og more sig i godt selskab stiger. Det samme gør hormonerne. Foråret og sommeren er tiden, hvor der flirtes, danses og kysses som aldrig før.

"Kærligheden kalder..." synger Sanne Salomonson på Radio Solkysten. Og det ligger i luften. Vi kan ikke komme uden om det.

I samme radio fortæller en 60-årig for nylig om, hvordan han netop har fundet kærligheden påny. Med hjælp fra internettet. Vi troede, netdating var et ungdommeligt fænomen, men tog fejl. Efter to skilsmisser og svære tider kalder kærligheden atter for vores gæst i studiet.

Kærligheden har ingen grænser og ingen alder. Dejligt livsbekræftende.
Og lysten til kærligheden i vores skandinaviske community er stigende. Flere og flere single-klubber ser dagens lys. Godt initiativ!

Kærlighed har mange ansigter. Og også næstekærligheden trives på Costa del Sol. Hvor er det dog dejligt at opleve mennesker, der arbejder frivilligt med humanitært arbejde - på institutioner som Fundación Cudeca og andre steder, hvor der er frivillige besøgsvenner. I loger og foreninger som Soroptimist International, der bl.a. arbejder for at stoppe kvindehandel. I miljøorganisationer - og ikke mindst i dyreværnsforeninger. De forskellige "shelters" for herreløse hunde ville ikke have en chance uden private donationer og frivillige hænder.

Det kan lyde banalt, men for os, der arbejder på Solkysten - både på magasinet og i radioen - er Solkysten også en hjertesag. Der er et stort element af kærlighed til det, vi laver, og vi håber, det kan både ses og høres, for vi er en lille håndfuld faste folk - plus en lang række freelancere og frivillige - der lægger både hjerte og sjæl i arbejdet med vores to medier. Sådan kan kærlighed også være.

Vi går ikke rundt som Master Fatman og uddeler "krammere". Men vi håber, at alle vores læsere og lyttere må opleve kærligheden i en eller anden form denne sommer. Om det er en varm hånd fra et barnebarn, en hund, der tager glad logrende imod dig, når du kommer hjem, livslang kærlighed til din ægtefælle - eller en ny sjæleven denne sommer - er lige meget. For kærlighed er livsforlængende!

Rigtig god læse- og lyttelyst

Kærlig hilsen
Solkysten
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2007
Solkysten - April 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga