Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Fra venstre Brian Jühnk, Henrik S. Andersen, Keld Overgaard, Stig Wiberg og Anne Bjerngaard. Foto: Julio Sevillano.
Fra venstre Brian Jühnk, Henrik S. Andersen, Keld Overgaard, Stig Wiberg og Anne Bjerngaard. Foto: Julio Sevillano.
De gør din radio levende
Skrevet af Solkysten
Starten på en ny radio er en lidt forvirrende periode, hvor forskellige muligheder afprøves og forkastes, indtil noget viser sig at fungere. Så er det med at holde fast.

To måneder efter starten kommer Radio Solkysten i mere faste rammer, så lytterne kan sætte kryds ved deres yndlingsudsendelser – eller endda slå kryds hen over dem, de ikke kan li’.

”Sidstnævnte skulle der naturligvis nødigt være for mange af!” siger studievært Anne Bjerngaard.
Den første time af hver dags program (14-15) er den faste del med et mix af danske og spanske nyheder, interviews og musik.

Den anden time (15-16) vil pr. 1. april have fået en selvstændig profil, der afhænger af ugedagen. Programmet ser sådan ud:

MANDAG: “Stigs vikinger”
Stig med efternavnet Wiberg er formand for fodboldholdet Málaga CF’s danske fanklub Los Vikingos, så det er oplagt, at weekendens spillerunde i første og anden division kommer til at lægge beslag på en del af tiden – sammen med en anden sport golfen.
Men derudover er meningen, at vikingetimen skal skal være en rigtig ”mandesnak” med gæsterne, som Stig Wiberg har med i studiet.
TIRSDAG: “Debatten”
Den drejer sig hver uge om et aktuelt emne, eller et evigaktuelt. Anne Bjerngaard styrer samtalen i studiet, men lytteren er også inviteret.
Folk opfordres til at komme frem med deres meninger i løbet af udsendelsen. De kan ringe til studiet på tlf. 952 66 70 24.
ONSDAG: “Kelds musikvenner”
Keld Skovgaard forlader elorglet i Margrethekirken og tager i studiet med sine bekendte. Det er hver gang nye mennesker, for ideen er at de fortæller om deres liv, og får et genhør med musikken som blev spillet i det.
TORSDAG: “Tøsetimen”
Det er på en måde modvægten til mandagens vikinger. Anne Bjerngaard taler med veninderne om alle de ting, mænd normalt ikke hører. (Af samme grund er der måske nogle modige mænd, som ikke vil gå glip af netop denne time!)
FREDAG: “Jukeboxen”
Brian Jühnk styrer et musikprogram med idé: Danske 80’er hits, engelsk 60’er pop eller Otto Brandenburgs liv og karriere, for blot at nævne nogle få muligheder. Det er et program med stor spændvidde, men altid bygget op om en bestemt idé. Musikken krydres med anekdoter og interviews.

Kl. 14-16 på radio og Internet
Radio Solkysten sender alle ugens hverdage kl. 14-16 på FM 105. Senderen kan modtages på kysten fra Maro til Sotogrande.
Du kan også høre radioen på www.solkysten.net

Kontakt til radioen
Vil du i forbindelse med studievært Anne Bjerngaard, kan du sende en mail til anne@solkysten.net
Du kan også ringe på tlf. 952 47 22 48 kl. 10-13.
For at kontakte studieværten i løbet af tirsdagens debat-undsendelse, skal du ringe til studiet på tlf. 952 66 70 24.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2007
Solkysten - April 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga