Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Niels Lodman og Hanne Rosenkilde. Fotos: Natascha Berg Madsen.
Niels Lodman og Hanne Rosenkilde. Fotos: Natascha Berg Madsen.
AudioMas åbner nye klinikker
Skrevet af Solkysten
AudioMas, som er en del af Dansk HøreCenter, har haft klinik i Fuengirola i halvandet år, og det er gået godt.
Så godt, at AudioMas åbner klinik i både Marbella og Sotogrande den 1. april. I Marbella ligger klinikken midt i byen, hvor der er mange parkeringsmuligheder. I Sotogrande ligger klinikken sammen med læger og tandlæger i San Roque Health Care.

I forbindelse med åbningen afholdes ”Grand Opening” i Marbella på adressen C/ Jacinto Benavente 11, 1.sal lejl. 3 den 20. april fra kl. 15 til 17.

Ved åbningen er der mulighed for at være med i lodtrækning om en gratis hørebehandling inkl. høreapparater efter eget valg. Derudover udloddes to gavekort á 100 euro til Restaurant La Fonda i Marbella. Når du besøger klinikken har du mulighed for at bestille tid og deltage i lodtrækningen. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på telefon 952 260 702.

Udover en lille konkurrence vil der ved åbningen være mulighed for at smage spanske specialiteter og spændende spanske vine, og selvfølgelig få lavet en høreprøve og høre lidt om de moderne høreapparater.

- Når man køber høreapparat hos AudioMas er der altid fire års fri service og garanti. Det er vigtigt for AudioMas at høreapparaterne til enhver tid fungerer bedst muligt, og det kræver jævnlig kontrol og indstilling. Denne gratis service og garantien gælder også på vores 18 klinikkerne rundt om i Danmark.

Det gælder også den anden vej rundt – har man fået sine høreapparater hos Dansk HøreCenter i Danmark gælder servicen også på vores klinikker her i Spanien. Har man fået sine høreapparater et helt andet sted, er man også velkommen. Vi kan servicere stort set alle høreapparater – så lad os kigge på det, fortæller Hanne Rosenkilde.

De moderne digitale høreapparater koster fra 600 til ca. 2000 euro pr. stk. Det sidste nye høreapparat, der hedder Pulse, er specielt egnet til vindfølsomme områder som her på kysten og giver en flot lydgengivelse. Derudover har det genopladelige batterier – de lades op, mens du sover. En anden fordel ved opladningen er at både høreapparater og batterier tørres, mens de oplades. Her på kysten er luftfugtigheden ofte høj og om sommeren sveder vi alle – så tørringen er vigtig.

- Residenter i Spanien har ikke mulighed for at få offentligt tilskud– nogle har dog en forsikring, der også dækker høreapparater. Danskere med bopæl i Danmark får et offentligt tilskud på ca. 5600 kr når de køber et høreapparat, og dette tilskud kan man godt få selvom høreapparater prøves i Spanien. Mange har lidt bedre tid mens de er på ferie i Spanien, og der er ofte kortere ventetid end i Danmark, slutter Hanne Rosenkilde.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2007
Solkysten - April 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga