Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Preben Almdal
Preben Almdal
Engelsk universitet, spansk adresse og dansk leder
Skrevet af Solkysten
Fra oktober vil studerende, der ønsker at læse business & management i Málaga, kunne påbegynde en bachelor-uddannelse som eksterne studerende ved University of London. Danskeren Preben Almdal, der i 1994 var med til at stifte Madrid Management Center (MMC), vil personligt lede de studerendes uddannelsesforløb på undervisningsstedet – den danskledede sprogskole Debla i Málaga.

For Preben Almdal betyder det en tilbagevenden til Costa del Sol efter godt et års ophold i 1989-90, da han var på orlov af helbredshensyn fra sin stilling som adjunkt i international afsætningsøkonomi ved Syddansk Universitet i Odense. Orloven blev til et permanent ophold i Spanien, i hovedstaden Madrid, hvor han har undervist for såvel spanske som britiske og amerikanske universiteter, sideløbende med at han skabte sine egne uddannelsestilbud inden for rammerne af MMC.

MMC har de sidste fire år været akademisk ansvarlig for en uddannelse fra London School of Economics & Political Science (LSE), der hører under University of London. Disse erfaringer i Madrid skal nu overføres til Málaga, hvor videregående uddannelser på engelsk er en mangelvare.

Udover den treårige bachelor-uddannelse i business er det muligt i løbet af et år at opnå et LSE-diplom i management, hvis man i forvejen er i besiddelse af en universitetsuddannelse.

- LSE er en britisk institution, der inden for samfundsvidenskaberne rangerer blandt de bedste i verden, siger Preben Almdal. - De studerendes besvarelser af eksamensspørgsmål sendes til LSE, der bedømmer dem på lige fod med de studerende i London. Det er forklaringen på, hvorfor der udstedes et eksamensbevis af University of London, selv om man har læst som ekstern studerende ved en uddannelsesinstitution et andet sted i verden.

- Det er vigtigt at være opmærksom på, at efter det første års studium ved vort undervisningssted i Málaga, har den studerende mulighed for at fortsætte sine studier ved en anden undervisningsinstitution, der inkluderer nogle af de mest kendte universiteter, tilføjer Preben Almdal.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - April 2007
Solkysten - April 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga