Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Hvad vil vi se på tv?
Skrevet af Solkysten
Hvis du helt selv kunne vælge mellem alle de danske og udenlandske tv-stationer - hvilke kanaler ville du så allerhelst se?
Lige nu er indehaverne af Datec, Lars Olesen og Jan Iversen, i fuld gang med at forhandle aftaler hjem med forskellige udbydere af tv-stationer. Men hvilke kanaler det bliver, er de endnu meget hemmelighedsfulde omkring.

På Solkysten har vi besluttet, at vi gerne vil spørge danskerne selv, hvad DE gerne vil se i tv. Derfor har vi valgt at lave en lille uformel rundspørge blandt vores læsere - og resultaterne af undersøgelsen vil vi præsentere for Lars Olesen og Jan Iversen og se, i hvor høj grad de vil kunne imødekomme danskernes ønsker.

- Det er da en vældig god idé, siger Lars Olesen, Datec, da han bliver præsenteret for ideen. Han fortsætter:

- Vi vil se med meget positive øjne på resultatet af undersøgelsen og prøve at efterkomme ønskerne, så godt vi kan. Der er dog flere faktorer, der spiller ind. Dels handler det om, hvorvidt udbyderne er positive over for at vi streamer deres kanaler til danskerne på Costa del Sol - og dels er der prisen. Blandt andet er sportskanaler generelt en del dyrere end andre kanaler. Så jeg vil ikke love noget...

Vælg din drømme-tv-pakke
Nederst finder du et link til en kupon (som du kan printe ud og sende til Solkystens redaktion) med et udvalg af de tv-kanaler, vi har kunnet komme i tanke om, at danskerne gerne vil se.
Kryds den eller de kanaler af, du især ønsker at se (- sæt gerne flere krydser), klip kuponen ud, sæt et frimærke på og læg den i postkassen.
Du kan også faxe din besvarelse til os på 952 46 28 22.
Og vi skal have din besvarelse SENEST fredag den 11. maj.
I juni-nummeret af Solkysten kan du læse resultatet af undersøgelsen - og et interview med Datec, hvor de kommenterer de danske tv-ønsker.

Klik her for at komme ind på spørgeskemaet:

Naia Bang / Texthuset
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Maj 2007
Solkysten - Maj 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga