Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
© Roxana Gonzalez - Fotolia.
© Roxana Gonzalez - Fotolia.
Hvor befinder sjælen sig
Skrevet af Solkysten
Velkommen til “Krop og sjæl”. I denne første udgave taler vi om det mest spændende ved os mennesker, nemlig sjælen.
Sjælen er hvem vi er, den indeholder summen af alle følelser, tanker, ord og oplevelser som vi har haft indtil dato. Kroppen og sindet er vores værktøjer, og det er dem vi virker igennem hver eneste dag.
Og når vi nu ved, at vi består af kroppen, sindet og sjælen, er det klart at vi har det bedst når alle tre dele bliver ligeligt fodret. Kroppen får jo daglig sin fysiske føde, sindet bliver også fodret hver dag gennem sanserne, men sjælen, den får ikke meget opmærksomhed.

Men sjælen påkræver sig heller ikke opmærksomhed, den venter stille og roligt på at dit sind falder til ro, og det er som regel mens du foretager dig noget der ikke kræver den store tankevirksomhed. Og når du er åben over for din sjæls indfald/intuition, så er det at du modtager information om hvilke muligheder du har i dette øjeblik. For det er din sjæl der både informere dig og skaber alle de oplevelser og muligheder du kan vælge at opleve i dit liv.

Sjælen kommunikerer gennem følelserne, og det kender vi alle til, både på den ene og den anden måde. Hvem kender ikke til følelserne af kærlighed, længsel, overbærenhed og jalousi for nu at vælge nogle få. Det er følelser, vi alle har stiftet bekendtskab med.

Følelserne fungerer også som vores indre vejledning. Når du har truffet et valg ud fra en god følelse, er det din sjæl der kommunikere til dig, at du har truffet det rigtige valg i denne situation. Følelserne har også en meget mere præcis måde at kommunikere på, f.eks. er du ikke i tvivl hvis nogen lyver over for dig, hvis du føler efter. Du kender godt følelsen af sand eller falsk.

Og du kan også være hel tryg og rolig når træffer dine valg med følelserne, for du trækker jo på alle sjælens erfaringer. Hvorimod når du bruger sindet, så bliver din hukommelse blandet med alle de input du modtager fra andre kilder.

Så at begynde at bruge alle andres overbevisninger i dit liv uden at tænke dem grundigt igennem, er ikke det mest hensigtsmæssige du kan gøre.

Men hvor befinder sjælen sig så? Den finder vi i og imellem cellerne i vores krop, i selve kroppen og udenpå kroppen. Sjælen er overalt. Sjælen er også den energi der holder sammen på kroppen.
Og det er også sjælen der indeholder kroppen, og ikke omvendt som så mange mennesker tror. Udenfor kroppen, forsætter sjælen udad i alle retninger, hvor den på et tidspunkt løber sammen med en af de andre sjæle, der så igen løber sammen med den næste sjæl, indtil vi løber sammen i en enhed med GUDS sjæl.

Derfra stammer visdomsordene ”vi er alle en”. Og når vi alle acceptere den sandhed begynder vi at kigge på hinanden, som en stor familie hvor alle er lige.

Der findes folk der kan se lidt af sjælen, det vi kender som auraen. Det må ikke forveksles med hele sjælen som er meget mere kompleks, fordi sjælen vibrere på en så høj frekvens at det ligger langt uden for det menneskelige øjes formåen.

Det forholder sig sådan, at sjælen hele tiden genskaber den fysiske krop det sker helt ubevidst. Sjælen sammenpresser sin energi til små energienheder, som så antager forskellig størrelse og tæthedsgrad der danner partiklerne i vores celler.

Videnskaben har også kendt og eksperimenteret med dette fænomen i lang tid. Når de via mikroskop kigger på en fysisk genstand og bliver ved med at forstørre billedet, så kommer de til sidst ind til den mindste partikel vi kender. Og skiller vi den fra hinanden så opløses den i ren energi, og så står vi med skabelsen af den fysiske krop set baglæns.

Kroppen har en stor evne til at hele og nogle gange helbrede sig selv. Det er jo sjælen der skaber kroppen, og sjælen - det er jo dig, så når du bevidst gentager en helbredende kommando via ord eller tanke, så reagere kroppen på den.

Din sjæl er fantastisk, brug den bevidst, det gavner dig selv og alle andre.


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Maj 2007
Solkysten - Maj 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga