Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Nye toner på borgen
Skrevet af Solkysten
Det startede bare sådan lidt "for sjov": Lonnie Christiansen fra advokatkontoret León & Christiansen legede med tanken om at få Danmarks for tiden mest omtalte og bedst sælgende musiker, Thomas Helmig, til Costa del Sol for at gi’ koncert.
Den store opbakning til vores 25-års jubilæumsfest i november sidste år - hvor næsten 750 festglade mennesker mødte op - havde givet os Solkysten-folk mod på endnu et arrangement. MEN at få et navn som Helmig herned rakte langt ud over vores ambitionsniveau. Og rent økonomisk så det fuldstændigt umuligt ud.

Men hvor der er en vilje er der en vej: Thomas Helmig blev kontaktet - og var heldigvis temmelig opsat på at give koncert på Costa del Sol. Siden er der blevet arbejdet på at finde en løsning. En blanding af ungdommelig kådhed og fast tro på, at dét her er sagen har fået Solkysten til at grave dybt i firmakassen i tiltro til, at pengene kommer ind igen. Den tiltro deler vi med nogle sponsorer, og det gør, at tingene nu er faldet på plads.

Meeeen - det er med sommerfugle i maven, at vi annoncerer stor koncert med Thomas Helmig lørdag den 29. september på Castillo Sohail i Fuengirola.

Bemærk spillestedet! Helmig live på den gamle borg i Fuengirola. Dét er nytænkende, og vi tør godt love, at det bliver enestående!

Og netop det med at være nytænkende - at turde gå nye veje - er noget, vi bestemt ikke er bange for. Jeg tror faktisk, at vores læsere af Solkysten - og vores lyttere af Radio Solkysten - forventer det af os!

Verden ændrer sig - og det gør den danske koloni på kysten også. Det er ikke de danske mediers opgave at komme haltende bagefter, men tvært imod hele tiden at have fingeren på pulsen. Vi skal sørge for, at der er noget for alle - uanset køn og alder. Og vores erfaring fra jubilæumsfesten i november 2006 er, at er der noget, der virkelig kan samle danskerne og vores venner på tværs af køn og alder, så er det fest, gang i den og go' musik.

Og apropos fest - så sæt også kryds i kalenderen den 10. november. Det bliver nemlig dagen for "Solkystens Årsfest 07" i Fuengirolas kongrescenter.

Missede du vores jubilæumsfest i fjor, så har du her en ny chance. Programmet er på plads og naturligvis har vi en overraskelse i ærmet. Dén får du i næste måneds Solkysten.
Rigtig god læselyst!

Redaktionen
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Maj 2007
Solkysten - Maj 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga