Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
DSS Torre del Mar
Skrevet af Solkysten
Til vores afgåede lokalredaktør Flemming Storm Carlsen 
Bestyrelsen vil hermed takke for det store og indholdsrige arbejde du har gjort for medlemmerne og os og håbe at, når du nu har taget den beslutning at stoppe som lokalredaktør, vil få tid til de ting der optager og glæder dig. Samtidig vil vi ønske vores nye lokalredaktør, Finn Timmig, velkommen og håbe at vi sammen må få mange gode stunder.
På bestyrelsens vegne
Jørgen Laursen, formand

Faste aktiviteter
Billard for mænd: Mandag  kl. 10–ca. 15 og  onsdag  kl. 10–13.
Billard for kvinder:  Onsdag  kl. 13- ?
Bridge for de skrappe: Mandag  kl. 11–14
Bridgeundervisning: Mandag kl. 14–17
Bridge for øvede og begyndere:  Onsdag kl. 10.30–15
Torsdagstræf hver torsdag kl. 12–16, hvor vi bare hygger os, spiser et godt stykke mad med en dram til, rafler og har et dejligt socialt samvær.
Petanque: Mandag og fredag fra kl. 11. Spilles på banerne på stranden ved campingpladsen og den spanske club El Faro. Der er dog ingen petanque i sommerperioden.
Gymnastik: Fredag kl. 12–13. Starter til efteråret og ledes af Lis Larsen, som kan træffes på tlf. 665 202 117.
Spanskundervisning:  Bliver taget op igen til efteråret og vil blive ledet af Ruth Bjørnsfeldt. Tilmelding  på tlf. 952 967 930 eller 626 834 882.
Husk vores store bibliotek, der finder du nok en bog efter din smag.
Og husk også;  at  kvinder, som søger ligestilling med mænd, mangler ambitioner.

Åben klub
Husk at for ferierende gæster af
medlemmer af vores klub, skal  der ikke betales for her i sommermånederne.  
Hilsen bestyrelsen

Fra redaktøren
Som nyudnævnt lokalredaktør
skal jeg hermed give en lille profil af mig selv.
Mit navn er Finn Timmig, jeg er født i København den 6. juni 1940, men har de sidste 10 år boet i Jylland. De første otte år havde vi en gård, men de sidste to år boede vi i en ret stor villa.
Da min hustru blev syg af kræft for anden gang og afgik ved døden i august 2006, blev vores datter Maddie (hende fra baren i klubben) og jeg enige om at jeg skulle sælge alt i Danmark og flytte herned til La Caleta, hvor hun havde boet i fire år, for - som hun sagde - fatter, du får det måske nemmere med ikke at savne mor så meget, hvis der er nogen omkring dig hver dag.
Og det er nok lykkes til dels. Jette (min hustru og Maddies  mor), som en del af jer har stiftet bekendtskab med i den tid, vi har tilbragt ferierne hernede, og jeg havde før den tid to værtshuse på Christianshavn, “Lanternen” og “Stærkodder”. Disse havde været i vores families eje i 25 år, men i 1998 blev Jette og jeg enige om at der vist ikke kunne  “suges” flere penge ud derfra og stoppede derfor med at  “arbejde” og flyttede til Jylland for at nyde vores otium.

Og nu skal jeg så prøve at finde og formidle nyheder fra klubben til alle os medlemmer, som skal kunne læses i bladet “Solkysten” en gang om måneden. Det vil jeg prøve at gøre på bedste måde, men jeg ønsker også at lave lidt om på stilen, således at det bliver lidt sjovere at læse om os. Så derfor vil jeg gerne have, at alle medlemmer der sidder inde med noget, de gerne vil frem med og som er relevante for klubben og dens medlemmer, sender mig en mail eller et brev, således at det “måske” kan komme i bladet, og på den måde skabe en dialog mellem os alle.

Jeg skal dog på det kraftigste gøre opmærksom på, at det aldrig skal virke som en såkaldt “brevkasse” som skal besvare div. spørgsmål  som “jeg elsker ham/hende,  hvad skal jeg gøre. eller “min hund/kat har dårlig mave, skal jeg give den whisky eller bare vand” o.s.v. Der vil kun blive taget sager op som har interesse for klubben og dens medlemmer. Og jeg vil prøve at give en mere oplysende orientering om hvad der skal ske i klubben, og hvad der er af tilbud fra køkkenet.

For at der ingen misforståelser skal være, er det mig som lokalredaktør, der tager den bestemmelse. Jeg skal nok prøve at besvare alle breve, der ikke skulle blive godkendt til at komme i bladet.  Jeg gør opmærksom på  at - da jeg selv har en deadline til Solkysten den 15. i måneden - må jeg sætte jeres deadline til den 13. i måneden. Men kommer der noget efter denne dato, vil det blive taget op i næste nr. af Solkysten.

Min e-mail: ftimmig@c.dk
Skulle du ikke have nogen computer, så skriv et brev til Finn Timmig, Calle Real 145, 29751 La Caleta de Vélez (Málaga), eller læg en kuvert i klubben hos min datter Maddie, som står i baren hver torsdag. Jeg gennemser min e-mail to gange hver dag 
Venligst Finn Timmig

Journalisten Denis Diderot , har engang sagt: “Det forventes at man leder efter sandheden, men ikke at man finder den”.

Nyt fra køkkenet
Fra Connie i køkkenet har jeg fået oplyst, at der udover det til enhver tid velsmagende og kreative smørrebrød, der diskes op med hver torsdag, nu vil blive lidt ekstra kræs.
Den 7. juni vil der være røget ål med hvad dertil hører.
Den 14. juni er der varm camembert med syltetøj.
Den  21. juni er der dejlig røget laks.
Den 28. vil vi igen få røget ål med tilbehør.
Samtidig er der på torsdage altid hot dogs.
Og husk så at hver onsdag kreerer Connie en varm ret, som kan nydes omkring. kl. 14. Hvilken ret det bliver kan ses på opslag i baren om torsdagen ugen før.
Men husk: Eva var den første kvinde der spiste sig fra hus og hjem.
Forslag fra generalforsamlingen den 18. marts 2007
Vedr. Aage Schytts og andres forslag om strukturændring af foreningen kan jeg desværre ikke på nuværende tidspunkt komme med nogen oplysning om, hvordan det skrider frem. Jeg har ikke kunne komme i kontakt med Aage, nok fordi han er på ferie, måske i et af de nordiske lande, men jeg er helt sikker på, at Aage nok skal tage kraftig fat på dette når han engang vender tilbage til Spanien.
Jeg vil så prøve at holde alle underrettet om hvad der sker. Dette gælder også forslaget om opsætning af udsugningsanlæg i rygeafdelingen.Det samme gør sig gældende vedr.  Pedro Lemvighs  forslag om oprettelse af
en sangforening.
Og husk: Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen.

Mindeord om Ole Petersen
Lørdag den 21. april fik klubben i Torre del Mar den tragiske meddelelse, at Ole Petersen var afgået ved døden. Ole var sovet stille ind.
Ole Petersen var klubbens sekretær, et arbejde som han gik meget op i og udførte til fulde. Ole gik meget op i klubarbejdet, både banko, bridge og grill-fester. Han var der altid med en hjælpende hånd.
Ole vil blive savnet af mange i klubben, især hans gode humør, som han bevarede lige til det sidste, trods hans svære sygdom det sidste års tid.
Oles børn og venner fra Torre del Mar og vest for Málaga var samlet lørdag den 28. april til en mindekomsammen, og om søndagen var børnene samlet for at sige et sidste farvel til deres far.
Æret være hans minde
Klubben i Torre del Mar 
og bestyrelsen
Jørgen Laursen, formand

Torre del Mar
Casa Dinamarca • Calle Piraqua   2, • 29740 Torre del Mar

Bestyrelse
Formand:  Jørgen Laursen, 
tlf. 636 831 608. Træffes bedst i klubben torsdage kl. 13–15.
Næstformand: Annette Poulsen,  tlf. 952 967 168. Træffes bedst på e-mail afp.hyllinge@poulsen.mail.dk
Kasserer: Mona Petersen, tlf. 952 550 039. E-mail: monacaleta@hotmail.com.
Træffes bedst i klubben torsdage
kl. 13–15.
Sekretær: Monica Riemann.      
Øvrige bestyrelsesmedlemmer:

Connie Larsen,  tlf. 952 538 360 Connie står også for køkkenet og træffes bedst der torsdage kl. 12–16.
Mogens Brædstrup.
Suppleanter til bestyrelsen:
Hans Bertelsen, Karin Hertzberg og Kjeld Olesen.
Revisorer: Ida Rafn og Poul W. Hansen
Suppleanter  for revisorer: Emma Laursen og Bente Hansen
Web-Redaktør: Thomas Due E-mail:  ruthruth@telefonica.net
Lokalredaktør: Finn Timmig, tlf, 952 511 139. E-mail: ftimmig@c.dk

Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juni 2007
Solkysten - Juni 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga