Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Hul 5.
Hul 5.
Cerrado del Aguila - top 10 på kysten
Skrevet af Solkysten
Overskriften viser, hvor store ambitioner direktør Valerio Fernandez har med denne bane. 1. april åbnede Cerrado del Aguila for de første ni huller i Urbanicationen Cerrado del Aguila Golf Resort.
Banen ligger bag hestevæddeløbsbanen i Mijas Costa og er designet af Francisco Navarro.
De første ni huller er forholdsvis korte med 2867 meter fra hvid tee, 2751 meter fra gul og 2552 meter fra rød tee. Banen er par 35 med to par 5 huller, fire par 4 huller og tre par 3 huller.
Det er virkelig et imponerende arbejde, man har lavet på de første ni huller. Fairways er i fantastisk god stand, bunkers med marmorflis og greens er absolut banens højdepunkt. Man skulle tro at disse var 10 år gamle, men de er helt nye.

De sidste ni huller er under udarbejdning, og direktør Valerio Fenandez mener at de vil stå færdige i efteråret 2008.

De første ni huller vil blive ændret når de sidste ni er færdige. Der er i dag et midlertidigt klubhus af træ i forbindelse med drivingrange og putting green. Det nye klubhus, der vil være færdigt 1. september 2008, bliver meget eksklusivt med proshop, wellness center, spa og jacuzzi. Restauranten man har i dag er midlertidig, og man må håbe at priserne på mad og drikkevarer bliver ændret, de er simpelhen alt for dyre og er nogle af de højeste på kysten.

Green fee priser
Du kan spille ni huller som koster 25 euro i lavsæsonen og 18 huller for 40 euro. Buggy koster henholdsvis 20 euro og 30 euro. 80 pct. af samtlige golfspillere vil nemt kunne gå denne bane.
Direktøren kunne ikke sige hvad priserne vil blive, når alle huller er færdige. Mit skud vil være 70-75 euro, da ambitionsniveauet er meget højt og man vil lave en bane, der kan matche Santana. Jeg håber virkelig at det vil lykkedes, da Santana efter min mening er en af de bedste baner på kysten.

Medlemmer
Man ønsker en eksklusiv medlemskare på ca. 150 og resten green fee spillere. Disse vil få rettigheder til wellness centret og andre luksusfaciliteter.

Solkysten vil anmelde banen næste efterår, når alt er færdigt.
Hvem står bag?

Det er italienske ejere der står bag Grupo C (Grupo Civiero S.A.), som ejer Cerrado del Aguila Golf Resort. De har været i ejendomsbranchen i 50 år i Italien og 30 år i Spanien, og de står bl.a. bagved så kendte projekter som Puerto Cabopino, Cerrado del Elviria, Elviria Beach, Los Monteros Palm Beach og nu Cerrado del Aguila, hvor der også bliver luksushotel og over 1300 boligenheder.

Stig Wiberg

Cerrado del Aguila Golf Resort

Urb. Cerrado del Aguila - Camino del Acebedo s/n, Mijas Costa, Málaga
Tel: +34 951 703 355 - Fax: +34 951 703 354
golf@cerradodelaguila.com - www.cerradodelaguila.com

Priser
Green-fee: 16/9–15/11
18 huller: 57 €, buggy 35 €
9 huller: 33 €, buggy 25 €
Green-fee: 1/4-15/9
18 huller: 40 €
9 huller: 25 €

Green-fee: 16/9-31/05
18 huller: 60 €
9 huller: 40 €

Buggy 9 huller: 20 €
Buggy 18 huller: 30 €


Hul 2.
Hul 2.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juni 2007
Solkysten - Juni 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga