Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Læren om tallenes betydning
Skrevet af Solkysten
Numerologi er redskabet, der præcist kan fortælle dig om mulighederne og forhindringerne i dit liv.
Det er mere end 2500 år gammelt og det er blandt andet sporet tilbage til Indien,
... Egypten, Persien og Babylon. Det er også brugt i den gamle kabbala. Og det var også ud fra kabbalaen, at den kendte popsangerinde Madonna tog Esther ind som ekstra navn.

Numerologien laver alle bogstaver om til tal, for det er i tallene, din skæbne kan læses. Senere i artiklen kan I se Lonnie Christiansens tal og jeg gennemgår en tydning af hendes numeroskop, da hun har sagt ja til at være min første gæst

Numerologi kan forklare din fortid og skabe din fremtid.

Når en person kommer til mig for at få en tydning, så skal jeg bruge alle navne samt fødselsdato og årstal. Derfra udregner jeg selve numeroskopet og det er her, det spændende begynder. Ud fra alle dine navne og din fødselsdato kan jeg fortælle om alle dine styrker og svagheder. Jeg kan se om du har kreative eller kunstneriske evner, om du har let ved at få dine ønsker opfyldt, eller om du bliver ved med at støde på de samme problemer igen og igen. Jeg kan se om du tiltrækker folk der vil snyde dig, eller om du har tal der styrker partnerskab. Jeg kan se om du har en meget stærk tiltrækningskraft på det modsatte køn, eller om du i stedet for har sorgfulde oplevelser med dem. Jeg kan se om du er den meget hårde type der skræmmer folk, eller om du er den blide og harmoniske type som alle gerne vil være i selskab med. Og dette er kun nogle af de ting jeg kan fortælle dig under en tydning.

Folk kontakter mig mange gange for at få forklaring på nogle tilbagevendende problemer. De kan så vælge at få lagt et nyt numeroskop med andre og bedre energier.

Langt de fleste vælger så, hvis det er muligt, at stave deres navn på en anden måde, at få tilføjet et nyt mellemnavn, og nogle gør som jeg selv gjorde det, nemlig at vælge et helt andet navn.
Jeg har mødt folk der har perfekte energier og fælles for dem er, at de bare er glade og tilfredse.
Nogle mennesker spørge mig om alle skal have skiftet navn, om alle har dårlige energier. Til det kan jeg kun sige nej. Der er skam folk der har perfekte numeroskoper, og det kan også mærkes på dem, for de er faktisk bare glade og tilfredse med deres liv.

Andre kommer til mig for at få lagt navn til deres nyfødte barn, undersøge om de skal tage mandens navn når de skal giftes, og andre igen kommer for at få af vide hvornår det er bedst at starte ny virksomhed og hvad for en navneenergi de skal vælge til den. Jeg kan også fortælle hvornår en flytning vil være mest fordelagtig, så du undgår unødige forhindringer.
Numerologien er et fantastisk værktøj som vil gøre dit liv nemmere, hvis du vælger det.

Lonnies tal
L o n n i e
3 7 5 5 1 5 = 26/8
J o a n
1 7 1 5 = 14/5
C h r i s t i a n s e n
3 5 2 1 3 4 1 1 5 3 5 5 = 38/2


Lonnie er født den 22., så hun er 4’er . Det gør at hun har nogle grundlæggende træk, som hun deler med alle der er født enten den 4., 13., 22. eller 31.

Fælles for dem er, at de er utrolig individuelle og meget originale i næsten alt hvad de gør. De går deres egne veje og gør helst tingene på deres egen måde. De har en utrolig stor udholdenhed og påtager sig ofte meget svære opgaver, men de klarer det, for de er bedre udrustet end langt de fleste. De har evnen til at se ud i fremtiden, og de rammer ofte plet i deres forudsigelser.

De taler med stor kærlighed de svages sag, og de har venner i alle samfundets lag, for dem betyder det ikke noget om du bor i slot eller telt.

Her følger en privat tydning af hele Lonnies numeroskop.
Lonnie giver 26/8 som betyder, at hun kan komme til at stole på de forkerte mennesker, indgå i dårlige partnerskaber og lytte til dårlige råd, der fører til uheld eller katastrofe.

Joan er 14/5 som giver en magnetisk udstråling til publikum, som er god hvis hun vil udgive i skrift eller medier. Den er også god for partnerskab, kommunikation og penge.
Christiansen giver 38/2 som tiltrækker folk, der snyder og bedrager en, og som giver sorgfulde oplevelser med det modsatte køn.

Samlet giver det Lonnie et fundament der giver hende en karismatisk udstråling og en meget stærk tiltrækningskraft. Det giver hende også gaven til at stå foran publikum som taler eller skuespiller. Ydermere giver det en både sensuel og seksuel udstråling overfor det modsatte køn.
På andre centrale steder har Lonnie blandt andet en side, der giver hende kreative ideer og modet til at fuldføre sine planer, og så har hun også en energi der gør at folk har svært ved at komme ind til den rigtige Lonnie, for hun lukker af for sine følelser, hvilket kan få folk til at føle at de går ind i en mur. Men det er kun indtil hun har lært dem at kende, og de er lukket indenfor, for hun har Venus repræsenteret og det er jo kærlighedens planet, og kærlighed vinder jo over alt.

Læs her Lonnies egen kommentar:
“Jeg har altid interesseret mig for det alternative, såsom horoskop, håndlæsning, clairvoyance - alt sammen synes jeg er vældig spændende, men specielt når den person, der lægger det, er professionel. Det er Isabel bestemt, og jeg blev utrolig overrasket over, at hun så præcist med mit navn og alle disse tal kan fortælle, hvordan min personlighed er, og hvilke “problemer” og “glæder”, man støder på igennem sit liv. Hun rammer fuldstændigt plet, og det hører nok med til historien at fortælle, at Isabel ikke var forudindtaget, eftersom vi slet ikke kendte hinanden, da jeg sagde ja til at være “forsøgsperson”. Hun mener så, at jeg burde udskifte både min for- og mit efternavn, men det er lidt svært af hensyn til mit firma etc., men jeg overvejer da, om det var en ide, så jeg kan komme de kedelige “snyderier” til livs.”


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juni 2007
Solkysten - Juni 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga