Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
© JoLin - Fotolia.
© JoLin - Fotolia.
Regression
Skrevet af Solkysten
Regression betyder at rejse tilbage i tiden. Du kan rejse tilbage til din ungdom, barndom, dine tidligere liv eller imellem livene.
Der er to måder du kan foretage en sådan rejse på, enten via mental afslapning eller via hypnose. Jeg personlig foretrækker den mentale afslapning, det er en sikker metode hvor du oplever det hele bevidst. Bagefter vil du tydeligt kunne huske alt, hvad der er sket og alt, hvad du har oplevet.

Alle dine oplevelser ligger i din sjæl, og du kan på et hvilket som helst tidspunkt hente dem frem. Fordi tiden, som vi kender den, kun eksistere i den fysiske verden, og sjælen bor i den ikke fysiske verden, så kan du ikke kende forskel på om oplevelsen er et år eller 3000 år gammel.

Der er mange grunde til at foretage en regression. Flere af mine tidligere klienter har haft følgende grunde: Søgning efter sin højere identitet, nysgerrighed om hvad de har været i et tidligere liv, fjerne angsten for døden, hvorfor er jeg homoseksuel/lesbisk, findes der et liv efter dette, o.s.v.

Regressionen foregår bedst hjemme hos dig selv og på følgende måde: Du ligger ned på en sofa eller lignende med et tæppe over dig, kroppen slappes helt af via en afslapningsøvelse, og derefter skal vi have sindet til at holde op med at tænke.

Det gør vi via en lille mental opgave hvor vi sætter sindet til at forestille sig forskellige ting. Når sindet er bevidst aktivt, så holder det op med at tænke af sig selv. Er du åben overfor den åndelige verden og har du lyst, tilbyder vi en kontakt til din åndelige vejleder.

Derefter går den spændende rejse tilbage til din fortid, hvor vi forsøger at få svar på alle dine spørgsmål. Det hele bliver nedskrevet på papir som du får udleveret når regressionen er fuldført. En regression varer godt to timer, men det føles kun som om det hele har varet i en lille halv time. Og bagefter når det hele er overstået står du med en hukommelse som indeholder et eller flere liv. Du kan eventuelt opleve at have levet sidste gang som et andet køn, i et helt andet land med en anden kultur, måske en anden hudfarve, listen er uendelig da alle sjæle har oplevet at have været alt.

Følg med i næste udgave hvor vi bringer en persons egen beretning om sit tidligere liv.

Regressionsterapi
Den bruges som et redskab til at komme tilbage i tiden og finde årsagen til de problemer, du slås med i nutiden.

Det betyder intet om problemet er psykisk eller fysisk, der er en årsag bagved alligevel. Når du når ind til problemets kerne forvandles din meningsløshed til forståelse. Med din forståelse for din nuværende situation bliver den negative energi, der er bundet sammen med problemet frigivet og dit liv ændre sig til en positiv oplevelse.

Jeg har hjulpet mange mennesker gennem regressionsterapi, og mange var forbavset over at en session på to til to en halv time var nok til at ændre deres liv. Men der er nu sådan, at når du fjerner årsagen til et problem, så visner symptomerne helt af sig selv. De kan ikke eksistere uden en årsag. Nu er det ikke sagt at regressionsterapi kan kurerer alt, men hjælpe mange mennesker, det har det gjort.

Regressionsterapi foregår på samme måde som en almindelig regression, men der bliver fokuseret specifikt på dit problem.

Og som ved al anden terapi foregår det selvfølgelig med fuld diskretion. Den store og markante forskel på denne terapiform og de andre er, at her har du muligheden for at se, at alle dine problemer er selvvalgte, dem valgte du, inden du valgte at blive født i din nuværende krop. Med denne viden inde i dig selv, er det muligt, at dit før omtalte problem stadig er det samme, afhængig af om det er psykisk eller fysisk. Men nu er din forståelse ændret, og dit problem er nu en velsignelse hvorigennem du kan erfare det, du har valgt at erfare.

Ligesom med almindelige regressioner er det også her muligt at få hjælp af dine åndelige vejleder. De hjælper dig så du kun får de ting at se som vil hjælpe dig med en hurtigere og større forståelse. Men det er selvfølgeligt frivilligt.

Visdomsord
Der er intet du kan ”gøre” for at blive lykkelig.
Du kan kun vælge at ”være” lykkelig.
Lykken er et bevidst valg.

Kilde: Mesteren


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juni 2007
Solkysten - Juni 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga