Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Russiskfødte Rassima Hasselriis er en af initiativtagerne til en spirituel forening øst for Málaga.
Russiskfødte Rassima Hasselriis er en af initiativtagerne til en spirituel forening øst for Málaga.
Spirituel forening i Torre del Mar
Skrevet af Solkysten
Efter artiklen i Solkysten ”Hvor befinder sjælen sig”, af Isabel Katrin Sophy Rasmussen og Gabriel Marcos, besluttede Rassima Hasselriis og hendes mand at deltage i et møde i Los Boliches. Der blev talt om sjælens vandring og emner som: ”Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Hvad er meningen med livet? Hvad sker der efter døden?”

Mange kom med eksempler fra hverdagen om, hvordan de ved at se tingene fra den positive side havde fået et godt liv.

Rossalin og hendes mand blev så inspireret af dette møde, at de blev enige om at starte en gruppe øst for Málaga - en spirituel forening, hvor man kan samles og snakke frit.

- Vi forestiller os et netværk, hvor åndsfæller kan mødes og dele deres meninger, lære mere om sjælen, lære hvordan kan vi vender det negative til det positive, lære at være uafhængige af andres meninger, lære at blive et bedre menneske og få det bedre med sig selv og sine omgivelser, siger Rassima Hasselriis, der er født og opvokset i det tidligere Sovjetunionen.

- Min mor var meget spirituel, så alt som hedder ”åndelig”, er ikke noget mystik for mig. Hele mit liv blev præget af de ting, jeg lærte som barn mens jeg kom fra en livsperiode til en anden. Jeg flyttede til Danmark i 1983, og blev ved med at læse og deltage i kurser, seminarer om ”Åndelig udvikling”. Jeg har fået uddannelse i Esoterisk Center Skandinavien, stiftet af Niels Brøndsted, samt deltaget i utallige kurser i meditation og viden deling. Hele mit liv har jeg haft visioner for fremtiden, og mere end én gang er disse visioner og ønsker er gået i opfyldelse. Min store vision nu er en åndelig gruppe, fri for religioners dogmer. Alle uanset nuværende tro, nationalitet, uddannelse, hudfarve og køn, skal føle sig velkomne og ”hjemme”, slutter Rassima

Det første møde holdes onsdag den 20. juni kl. 20.00 i restaurant La Vega, Torre del Mar, og følges op de kommende onsdage samme tid og sted. La Vega ligger i udkanten af byen mod Almayate ved siden at Repsol og Mercadona.

Interesserede kan kontakte rassima@hasselriis.com, mobil 646 394 837.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juni 2007
Solkysten - Juni 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga