Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
TrendZ: Sommer-skønne Ulla
Skrevet af Solkysten
Frisør Benny Christensen er i fuld gang med at klippe en kunde. Han siger et eller andet til hende – og hun bryder ud i en skøn og smittende, ru latter.
Der er feststemning i Salon Mazzu – og det skyldes ikke mindst Ulla Schütt. Hun har et humør, der smitter som en steppebrand og en udstråling, mange – også yngre kvinder – vil misunde hende. En flot og festlig pige med et sygesikringsbevis, der insisterer på, at hun er 61 år, selv om de færreste vil tro det. Hvad laver sådan en pige dog i Salon Mazzu på en hverdagsaften? Jo, hun har taget imod udfordringen om at være med i TrendZ.

- Ja, lad os bare prøve noget nyt, griner hun og fortsætter så:
- I mine yngre dage var jeg sorthåret, men i dag er det jo gråt med gyldne stænk, så jeg får det farvet askeblond. Men jeg er altid frisk på at prøve noget nyt. Og jeg stoler blindt på Benny og Sisse her.

Frisør Benny tryller med farver og saks.
- Ja, jeg har valgt at lysne Ullas hår, så det bliver næsten helt hvidt, og så klipper jeg det kort i en trendy asymmetrisk Sasoon-klip med en 60’er inspireret nakke med en skarp kant, forklarer han.

Det ser ud til at passe Ulla helt fint, også selv om hun normalt har hår til lige over skuldrene.
Det med forandringer – og hurtige beslutninger – er i det hele taget noget, Ulla har det fint med. Efter 22 år i teknisk afdeling i SAS, hvor hun lavede interiør til SAS-fly, 10 år, hvor hun syede skjorter og 12 et halvt år hos Helly Hansen gik Ulla på efterløn og skulle slappe af og hygge sig. Hun og manden Hans havde købt en skøn bondegård ved Præstø, hvor de begge regnede med at skulle nyde deres otium.

- Men så kendte vi nogle folk hernede på kysten, der lokkede os ned – og så faldt vi for et halvfærdigt hus, fortæller Ulla med et stort grin.
Huset lå i La Capellanía ved Benalmádena Pueblo – og her bor Ulla og Hans i dag.

- Ja, gården ved Præstø blev solgt, og for to år siden rykkede vi så teltpælene herned. Nu hygger vi os, svømmer – eller kører tur på Hans’ Harley, fortæller Ulla, mens Benny lægger sidste hånd på håret.
Nu tager kosmetolog Mireille Lykke Loumann over. Ulla har blå-grønne øjne, og dem fremhæver Mireille med brune farver på øjenlåget. Lidt rouge understreger Ullas flotte lange kindben.

- Ulla har jo nogle fantastisk smukke og fyldige læber. De skal bare fremhæves med lidt gloss, forklarer Mireille og lader Ulla se det færdige resultat.

- Wow – det er kanon flot! Jeg burde jo komme her hver dag og få lagt makeup, udbryder Ulla, mens ægtefællen Hans sidder ovre i sofaen og nikker anerkendende.

Stylist Sisse Christensen har fundet et utroligt sødt og sensuelt sæt fra Inwear i Boutique Daniella. Sættet består af en top i pink med hvidt og sort mønster og dertil en nederdel. Det er langt fra alle skandinaviske piger, der kan bære pink og slippe heldigt fra det – men Ulla kan!

Optiker Peter Stumbeck, der er til stede, finder straks et par smarte briller, som Ulla skal prøve. Og resultatet – dét er klasse!

Nu går turen ud til Rancho Sentosa. Til de læsere, der ikke lige kan huske, hvad Rancho Sentosa er, så kan du læse mere om det lille stykke Paradis mellem Fuengirola og Mijas i april-nummeret af Solkysten – eller på www.ranchosentosa.com.

Her, i den store flotte have med poolen, hvor ranchoens ejere, Vanessa og Stawek Bolesta, kræser for TrendZ-folkene med skinke, ost, frugt, juice og hvad hjertet ellers kan begære, er Ulla helt i sit rette element.

- Hvor ER her bare lækkert, henånder hun, mens fotografen Julio gør klar til at forevige hende.
Ulla bliver fotograferet fra snart den ene, snart den anden vinkel – og hun stiller beredvilligt op, mens hun fortæller, at hun er begejstret for det, TrendZ-folkene har gjort ved hende. Og med fare for at fornærme nogen: Denne gang har TrendZ-teamet nu også haft en nem opgave. For alt klæder, som bekendt, en rose…

Naia Bang / Texthuset
Fotos: Julio Sevillano og
Natasha Berg Madsen


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juni 2007
Solkysten - Juni 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga