Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk





































Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Skydeklubben af den 8. februar 1995
Skrevet af Solkysten
Kystens bedste - og ældste - Skydeklub holdt den 20. maj sin årlige skovtur “ud-i-det-blå”.
Bestyrelsen havde været oppe på mærkerne i længere tid for at finde det rigtige sted, og det lykkedes ude i Enterrios i Sierra de lasNieves at finde en dejlig plet, hvor alle de glade medlemmer kunne afprøve deres mange talenter.

Vores venner, Karen og Martin, havde leveret den lækreste roastbeef, og Karens hjemmelavede kartoffelsalat går man aldrig forkert af. Inden skulle der dog lige afvikles diverse konkurrencer som f. eks. ringspil, pilespil - og ikke mindst skydning m. pistol.

Det kom der nogle stolte vindere ud af, og de kunne bagefter fylde deres biler med vinpræmier etc.
Skovturen var Skydeklubbens sidste større arrangement i denne sæson.

Vores første år på Hotel Tamisa har i øvrigt været en helt fantastisk sæson for Skydeklubben af 8. februar 1995. Aldrig har vi haft så mange aktive og interesserede medlemmer i de snart 12 år, klubben har eksisteret. Klubbens nye bane ligger - helt unikt - på toppen af et hotel. Vores skydebane er helt privat for os, og hver lørdag bruger et stort antal medlemmer de dejlige faciliteter, det 4-stjernede hotel har stillet til vores rådighed. Ved vores større fester tre-fire gange om året lægger hotellets personale sig virkelig i selen for at lave nogle festlige arrangementer for os. Det har hver gang været store succeser...

Bestyrelsen glæder sig til, at sæsonen starter igen - og det gør den som bekendt lørdag den 1. september - med et lille glas - og et velkommen tilbage!


Alle henvendelser vedr. Skydeklubben af 8. februar 1995 kan ske til Niels Lüstrup,
tlf. 952 460 103.
Har du spørgsmål vedr. den praktiske afvikling af skydningerne - f.eks. hvis det ser ud til regn - så ring til Finn Ludvigsen, tlf. 696 738 652.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juli 2007
Solkysten - Juli 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga