Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Lad os få kick’et...
Skrevet af Solkysten
Det er ikke til beskrive. Og det er heller ikke til at forklare...
Et mix af glæde, lettelse, eufori... Nogle vil måske beskrive det som en udløsning.
Flere millioner Real Madrid-fans over hele verden prøvede fornemmelsen søndag den 17. juni ved 22.15-tiden. Efter fire lange år uden titler, med bristede illusioner, skuffelser, nederlag - og 70 nervepirrende minutter - trillede bolden over måstregen bag Mallorcas målmand, og Real Madrid var med resultatet 2-1 på mesterskabskurs. Efter at håbet om sejr og succes ellers var gledet ud af hænderne på den hæderkronede klub, blev alt på nogle få minutter vendt til sejr og succes. Flere millioner fans fik et kæmpe kick, som ikke kan beskrives.

Denne type kicks er naturlig "doping" for sjælen - og den slags har vi brug for nogle flere af.
Sæsonen har ikke budt på mange kicks for Costa del Sols fodboldelskere.”Byens hold”, Málaga C.F., har skuffet fælt og sikrede sig kun lige sin forbliven i 2. division. Det får man næppe et kick af...
Men der er begrundet håb for, at kystens fodboldglade folk kan få sig et ordenligt kick i den kommende sæson, - hvis og såfremt Málaga rykker op i 1. division.

Der kommer i det mindste nye toner fra La Rosaleda, hvor præsident Fernando Sanz og hans folk er i fuld gang med planlægningen af næste sæson.

Mange spørger sig selv, hvor meget fodbold-præsidenter ved om fodbold.

Og spørgsmålet er relevant. For uanset hvad de måtte have under sig af sportsdirektører, konsulenter og trænere, så er det i den sidste ende præsidentens tilkendegivelse, der afgør et køb eller salg af en spiller. Og et af Málagas problemer de sidste sæsoner har været klarheden i spillerpolitiken. Udefra (og måske også indefra) har det været fuldstændigt umuligt at gennemskue hvem der har gjort hvad og hvorfor.
Sådan er det ikke længere. Der er kommet klare linier i klubben, og Fernando Sanz har i planlægning forud for sæsonen 07/08 vist en handlekraft, som sjældent er set tidligere.

Det er nu, Fernando Sanz har sin chance for at vise, om han ved noget om fodbold – eller ej. For bare ét år siden satte han punktum for sin karriere som spiller. Indtil da var han holdets anfører og stærke ankermand i forsvaret. Han var med under Málagas ”gyldne år” i 1. division og med, da holdet nåede kvartfinalen i UEFA-Cuppen. Han har fået sin opvækst på Real Madrids prestigefyldte fodboldskole og var sågar med på det Real Madrid-hold, der i 1998 slog Juventus 1-0 i Champions Leage finalen.

Med den baggrund må han vide en masse om fodbold. Og vi må håbe det gi’r resultat - for rent kulturelt, socialt og historisk må vi ha’ ”Byens hold” tilbage i den fornemmeste række. Det vil unægteligt gi’ kystens mange Málaga-fans et ordenligt... kick.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Juli 2007
Solkysten - Juli 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga