Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Numerologi
Skrevet af Solkysten
I numerologien er vi delt op i ni hovedgrupper, som er bestemt ud fra den dato vi er født.
Her regner vi ikke måneden og året med, kun selve datoen. Hver gruppe har nogle grundlæggende træk, som deles af dem der er samme tal. Dit tal udregnes således:
Er du født den 3 er du 3’er, er du født den 17 er du 8’er, for 1+7 er 8.
Er du født den 20 er du 2’er, for 2+0 er 2.
Se nedenfor beskrivelsen af de grundenergier, som repræsentere din grundenergi.

Fødselsdato: 1-10-19-28 = 1
De er kreative og perfektionistiske i det de laver. De er de perfekte ledere og er ofte ansat i større stillinger, hvor de vil have frihed til at kontrollere hvad der sker omkring dem. De har en stor portion selvtillid, men kan ikke lide kritik. De kræver og får ofte respekt og kan på andre virke lidt arrogante. De er positive og optimistiske, og de født med et meget stort vinderinstinkt.

Fødselsdato: 2-11-20-29 = 2
De er romantiske og har brug for harmoni omkring sig. De elsker at omgive sig med smukke ting og klæder. De er følsomme og blide af natur og viser meget omsorg for deres familie og venner. De er meget kreative og fantasifulde, men får ikke altid deres ideer ført ud i livet. De har mange kunstneriske talenter. De er til fest og farver og bliver hurtig festens midtpunkt, da de elsker at underholde andre.

Fødselsdato: 3-12-21-30 = 3
De har gode lederevner og arbejder godt som selvstændige. De har evnen til at nå meget langt i livet og kan være meget heldige. De viser helst ikke andre hvad de føler, de er gode til at holde sorger og modgang for dem selv. De er de fødte vindere og kan ikke lide at tabe. De har en stor ærgerrighed på livet og kan godt lide at fuldføre de ting de sætter sig for. De kan være meget snobbede, vil kun omgive sig med dyre ting af de rigtige mærker.

Fødselsdato 4-13-22-31 = 4
De har deres helt egne ideer, og er ikke bange for at gå deres egne veje.
De er en gåde for de fleste af dem de kender. Hvis de tror, at der findes en anden måde at gøre tingene på, gør de hvad som helst for at finde den. Når de har sat sig et mål, giver de ikke op i første forsøg, for de er utrolig udholdende. De påtager sig ofte hårde opgaver, men kan godt klare det, for de har en meget stor overlevelsesevne. De kan ikke lide autoriteter og holder stædigt fast på deres.

Fødselsdato 5-14-23 = 5
De er de fødte sælgere, for de har evner til at kunne tale med alle mennesker, høj som lav, rig som fattig. De er behagelige og venlige at være i selskab med, for de har en naturlig charme. De har et stort behov for at rejse, og de har evnen til at skabe økonomisk baggrund til det. De vil finde den logiske forklaring på alle ting, og de kan have en tendens til at overanalysere.
De er iderige og opfindsomme, og er villige til at tage chancer.

Fødselsdato: 6-15-24 = 6
De er født med en blid energi, som giver dem en magisk udstråling De kan ikke have ufred omkring sig og gør, hvad de kan for at skabe harmoni. Derfor bliver de kaldt jordens mæglere. De er romantiske og sentimentale, men også lidt naive. De elsker at omgive sig med pastelfarver og smukke møbler. De er gode til at skabe venner og nye relationer på jobbet. De har en stor interesse for andres velbefindende og hjælper gerne. De har svært ved at sige fra, men lige pludselig har de fået nok, og deres stædighed viser ansigt.

Fødselsdato: 7-16-25 = 7
De er født med en naturlig sans og stor interesse for det spirituelle. De har et anderledes syn på religion og sammensætter gerne deres egen tro med det bedste fra de forskellige trosretninger. De er intuitive og sensitive og født med en meget blid energi. De har en anderledes fantasi og det er ikke altid at andre forstår den. Men det er heller ikke sikkert, at de fortæller andre om deres drømme, for de er meget private. De har en meget stærk jeg-følelse, og de kan være meget stædige. De er tiltrukket af vandet og opsøger havet både i jobs og i privatlivet.

Fødselsdato: 8-17-26 = 8
De er født med jernvilje, og giver ikke op før de har nået deres mål. De er vant til livets svære udfordringer, men de er også stærkere end andre, så de klare de udfordringer, der kommer. De har en medfødt pligt- og ansvarsfølelse og gør, hvad der forventes af dem. De har et meget stort hjerte og gør alt for dem de elsker. De er stædige og har svært ved at tilgive. De kan have dårligt helbred i barndommen, men vokser sig til et mere robust helbred.

Fødselsdato: 9-18-27 = 9
De kaldes generaler, for de vil helst styre alting. De er de fødte ledere og befinder sig bedst i lederstillinger. De har en meget stærk personlighed, og de kan virke skræmmende på folk, for de har ikke rigtig lært at pakke tingene ind. De er beslutsomme og viljestærke og opnår det, de sætter dem for. De går uden genvej direkte til kernen af enhver situation. De er født med spirituelle evner, men det er bestemt ikke altid at de bliver brugt.


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - August 2007
Solkysten - August 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga