Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Sådan så Anette Skou ud, før hun lagde sin skæbne i hænderne på TrendZ-teamet.
Sådan så Anette Skou ud, før hun lagde sin skæbne i hænderne på TrendZ-teamet.
Trendz: Krøller eller ej
Skrevet af Solkysten
Anette måtte lade ca. fem centimeter naturlige krøller falde for saksen, da hun satte sig i Salon Mazzus frisørstol, men det syntes hun var helt okay.
- Jeg syntes bare Anne fra radioen så så flot ud efter sin make-over, siger Anette. - Så da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at prøve, så sprang jeg selvfølgelig til. Jeg har normalt ikke megen tid at bruge på mig selv, siger hun, - så jeg nyder det i fulde drag lige nu.

Anette Skou behøver ikke nogen videre præsentation for de allerfleste på kysten, men for de, der ikke skulle vide hvem hun er, så arbejder Anette på udlændingekontoret i Mijas kommune, og som hun selv siger; ”så har hun været på kysten, længere end hun bryder sig om at tænke på”. Anette bor sammen med den spanske billedkunstner, José María Cordoba, der blandt andet har lavet H.C. Andersen-skulpturen i Málaga. Parret bor i Mijas.

52-årige Anettes brune krøller har grå stænk, som frisør- og stylist Sisse Christensen camouflerer med striber i hvid og gylden. Planen var endvidere at glatte krøllerne ud, men Anette er glad for sine krøller og mener selv, at de klæder hende bedst ... så hun beholder sine krøller.

- Trenden lige nu er glat hår, fortæller Sisse med hænderne i Anettes hår, - men Anettes krøller er ægte og de er virkelig flotte ... ikke krusede som permanent.

Anettes travle hverdag er fyldt godt op med fuldtidsjob, mand, en voksen søn, frivilligt arbejde i foreninger, badminton og en mor med alzheimer ... som hun besøger på plejehjemmet... Desuden designer Anette smukke sølvsmykker i sin fritid, både til sig selv og til at sælge videre.

Så er det tid til at lægge sig på briksen hos kosmetologen, Mireille Lykke Loumann, og få ordnet makeup’en. Normalt bruger Anette en gråblå øjenskygge.

- Nu får hun en perlemorsgrøn, siger Mireille, - det giver en federe effekt ... sammen med en meget dæmpet læbestift. I det hele taget får Anette en lidt mildere makeup ... mild og feminin.

Anettes normale tøjstil er afslappet. Hun går til hverdag på arbejde i jeans med forskellige toppe til.
- Der tales dog om på rådhuset, fortæller hun, - at vi måske skal til at bruge uniformer, så vi ser ens ud, men om det bliver til noget, ved jeg ikke endnu.

Men tøjmæssigt kommer der helt andre boller på suppen, da Inge Paulsen fra Boutique Victoria, som ligger i hovedgaden i Fuengirola, ankommer med Anettes tøj.

En florlet nederdel i tyl og blonder med en raffineret længere længde bagtil, en jakke og en silke camisol. Alle dele italiensk design.

Så skal der vælges briller fra Heiko by Heiko, og de skal naturligvis matche både Anette og tøjet.
De højhælede sko, som er udlånt privat, danner den sidste finish ... og så er Anette klar til fotografering.
Hele TrendZ-teamet kører i kortege ud til borgen i Fuengirola, Castillo Sohail, hvor der skydes i tonsvis af fotos af Anette, der måtte gå den lange vej op til borgen i sine lånte højhælede. Det har dog ikke taget modet fra hende. Anette er særdeles tilfreds med resultatet.

- Jeg syntes, det er helt fantastisk, siger hun om sin make-over. – Jeg har allerede booket en ny tid.

Dorte Holm Jensen
Fotos: Natascha Berg Madsen


En florlet nederdel i tyll & blonder med en raffineret længere længde bagtil, en jakke  og en silke camisol. Alle dele i Anettes nye outfit er italiensk design.
En florlet nederdel i tyll & blonder med en raffineret længere længde bagtil, en jakke og en silke camisol. Alle dele i Anettes nye outfit er italiensk design.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - August 2007
Solkysten - August 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga