Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Tænk over hvad du tænker på
Skrevet af Solkysten
Tænk før du taler. Husk at tænke positivt. Lyder disse opfordringer bekendte?
De fleste mennesker kender dem og vil egentlig gerne bruge dem i deres hverdag, men det kræver bare lige, at de får lidt mere tid.

Hvis du er som folk er flest, så tænker du uafbrudt, fra du står op om morgenen til du går i seng om aftenen. Men er er det dig der styrer dine tanker eller er det omvendt? De fleste kender nok allerede svaret. Tankerne har overtaget styringen, inden du opdager det, og du kan knap nok nå at tælle dem i den strøm de kommer ind i dit sind.

Alle vores tanker udspringer fra kun to begreber: frygt og kærlighed. Når du begynder at blive opmærksom på hvad du tænker, vil du hurtigt opdage om du tænker overvejende frygttanker eller om de udspringer af kærlighed.

Og når vi så tænker på, at alle ting, vi ser på i vores dagligdag er startet med en tanke, forekommer det dig så ikke vigtig at det er dig, der har kontrol over dine tanker og ikke omvendt? Hvordan skal du nogensinde få kontrol over dit liv, når alt starter med en tanke, og i dit liv er det tankerne der styrer dig? Det er dit liv, det er din dagligdag, og skal den være fyldt med frygt? Eller skal den være fyldt med kærlighed?

Træf dit valg lige nu, det er et helt enkelt valg, som kun du kan træffe. Det har intet som helst med andre mennesker at gøre, for der er ingen der kan tænke dine tanker for dig. Og når du nu tænker over det, så er det lidt svært at have et lykkeligt liv, når du hver eneste dag tænker flere tanker der er baseret på frygt, end tanker der baseret på kærlighed.

Hvordan kan du skelne hvad der er frygttanker og hvad der er kærlighedstanker? Der er ganske simpelt: De tanker, der fylder dig med glæde, fylder dig også med en følelse af velbehag i din maveregion. De er kærlighedstanker, hvorimod de tanker, der fylder dig med utilstrækkelighed, giver dig en følelse af en knude i maveregionen, de er frygttanker. Det eneste du skal gøre er at være opmærksom på hvad du føler. og derefter vælge at tænke på noget der gør dig glad. Tænk i muligheder, tænk i overflod, tænk taknemmelighed, jeg garanterer dig, at det tager kun 30 dage hvor du bevidst ændrer dit tankemønster og dit liv bliver fyldt med en glæde og en optimisme du ikke troede muligt.

Og når du nu tænker tanker alligevel, er det så ikke en fordel at tænke tanker, der giver dig glæde og optimisme, tanker der styrker din selvtillid? Forestil dig en hverdag hvor du beskæftiger dig med dine ønsker og dine mål, frem for ”det gider jeg ikke” eller ”det nytter ikke alligevel”. Kan du se den kæmpe forskel det giver, bare du skifter fokus og tænker på det du har lyst til? Men hvad har du lyst til, har du nogen sinde beskæftigede dig med hvad du har lyst til? Har du turdet beskæftige dig med dine største drømme? Tænk på dem, tænk i muligheder, tænk hvordan de kan lade sig opfylde. Bliv ved med at fokusere på dem og udelad alle de negative tanker. Kan du allerede fornemme et skift i dit humør, en glæde der opfylder dig ved udsigten til at dine drømme alligevel kan blive til virkelighed?

Se det er tanker, der er værd at beskæftige sig med, og det er de tanker, jeg vil opfordre dig til at beskæftige dig med.

Hvem ved hvor mange mennesker der ville kunne få gavn af, at dine drømme blev til virkelighed. Husk: Det, der er bedst for dig, er også bedst for alle andre. Jo mere du tillader dig at tænke på dig selv først, jo mere energi får du, og jo mere har du at give til andre. At du tænker på dig selv er tegn på at du beskæftiger dig med dig selv, hvilket også er det bedste du kan gøre, for så er du et glimrende eksempel overfor andre.

At tænke over hvad du tænker på, giver dig også den fordel at du kommer til at leve bevidst. Når du lever bevidst, begynder du også at træffe bevidste valg - valg der har betydning for din fremtid og for alt hvad du foretager dig. Du begynder at skabe dit liv med vilje, du begynder at ”mestre” dit liv, alt ligger indenfor din rækkevidde, det eneste der skal til er at du bevidst tænker over hvad du tænker på.


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - September 2007
Solkysten - September 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga