Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Pia Thordal Vilykke - før.
Pia Thordal Vilykke - før.
TrendZ - Klassisk pageklip a la Victoria Beckham
Skrevet af Solkysten
Pia Thordahl Vilykke har haft langt hår det meste af sit liv, men så tog hun på ferie på Costa del Sol og en, to, tre ... så lå alle de lyse lokker i en bunke på gulvet hos Salon Mazzu. - Det er helt okay, siger 27-årige Pia. – En gang imellem skal der ske noget nyt.
...
Pia har fuld opbakning med til sin make-over; børnene Marikka på fire og Tobias på halvandet år samt Pias mand og hendes fars kone følger alle hendes forvandling.

Hjemme i Danmark arbejder Pia til daglig som bankrådgiver for Amager Bank på syvende år, men hun besøger den spanske solkyst hvert år, fordi hendes far bor i Benalmádena.

Det er Sisse, der klipper Pia. Hun giver hende en klassisk pageklipning inspireret af Spice Girl ... Victoria Beckham.

- Jeg klipper det så skarpt, fortæller hun, - at Pia bare skal ryste sit hår, når hun står ud af badet ... og så sidder frisuren igen.

Benny supplerer fra sidelinien; - Pageklip går aldrig af mode, siger han, - tænk på 20’erne ... tænk på Charleston.

Nu føntørrer Sisse Pias hår efter alle kunstens regler for at give så megen fylde som muligt, og til slut fjerner hun alle de små hår i nakken med en barbermaskine. Det kilder lidt, synes Pia.
Så sender vi Pias familie hjem, fordi nu tager hele TrendZ-teamet til kosmetolog i Centro Nordico hos Suzannes Beauty Spot.

Den engelske kosmetolog Nicky Young fortæller at ”guld er trenden lige nu”, og netop guld og brunt er hvad hun har tænkt sig med Pia.
Pias daglige make-up består hovedsagligt af mascara og øjenskygge, men nu får hun også en foundation samt læbestift.

- Det er dejlig afslappende at være hos kosmetolog, siger Pia som ligger med lukkede øjne og nyder behandlingen samt den dæmpede musik i fulde drag.
Tilbage i Salon Mazzu skal Pia nu klædes på fra modeforretningen ”Victoria”.
Normalt går Pia på arbejde i jakkesæt.

- Mit job kræver en vis tøjstil, fortæller Pia.
Sisse har valgt tøjet til Pia fra efterårs- og vinterkollektionen.
Et par klassiske grå jakkesætsbukser i 98 pct. ren uld og 2 pct. elastan med en langærmet kashmir-viscose bluse i hvide, beige og grå striber. Både buks og bluse er af mærket Hauber fra Tyskland. Prikken over i’et er den charmerende, korte, italienske velourjakke fra Zucchero.

Så skal der bare vælges briller fra Heiko by Heiko, og de skal naturligvis matche både Pia og tøjet.
Den hårdeste tørn kommer nu; Pia får rettet lidt på håret og frisket make-uppen op ... og så er det ud i den spanske augustvarme iført efterårs-/vintertøj til den STORE fotografering.

Kulissen er haven bag Salon Mazzu, og fire mand stærk følger Pia ud i varmen med alskens fotogrej ... og Sisse har naturlig sin kam med, så hun kontinuerligt kan rette på Pias frisure, hvad hun også gør til stor frustration for fotografen, som gang på gang får Sisse med på billedet. Augustvarmen er ved at gå os alle på nerverne ... men Pia har talent; på trods af en lang dag i varmen står hun bare der og poserer iført uld, velour og kashmir ... og hun smiler!

- Jeg synes, det er blevet super godt, siger hun. – Meget bedre end jeg regnede med. Jeg har bestemt ikke fortrudt.

Dorte Holm Jensen
Fotos: Natascha Berg Madsen


Amager Bank får en helt ny bankrådgiver, når Pia vender  tilbage fra sin ferie.
Amager Bank får en helt ny bankrådgiver, når Pia vender tilbage fra sin ferie.
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - September 2007
Solkysten - September 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga