Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Find danseskoene frem igen ...
Skrevet af Solkysten
Der blev festet og danset til ud på de små timer en november-aften sidste år.
Anledningen var Solkystens 25 års jubilæumsfest.
Knap 750 glade danskere festede, dansede og nød livet i Fuengirolas Kongrescenter. Manden på scenen var Mike Andersen. Først gav han den som Elvis og efterfølgende spillede han op til dans med en lang række danske 80’er hits krydret med lidt Frank Sinatra, Nat King Cole, Roy Orbinson og andre store solister.

- Et halvt års forarbejde og til tider hårdt arbejde gik op i en højere enhed, og det var en dejlig fornemmelse. De efterfølgende ”tak for alletiders aften” fra både annoncører og læsere fik os hurtigt overbevist om, at vi måtte gøre det til en årlig begivenhed. Derfor velkommen til Solkystens årsfest 07, lyder det fra Solkystens redaktion.

Verdenspremiere
Mike Andersen er en kreativ og innovativ kunstner. Under indspilningen af sin sidste cd fik han Elvis Presleys korsanger og nære ven, Shaun Nielsen, med på en duet, på trods af at han ellers kategorisk har afvist at synge sammen med de utallige Elvis-kopier, der gennem årene har set dagens lys.
Mike og Shaun udgjorde en fin kombination. Så fin, at Shaun Nielsen nu skal ud på en mindre turné i Europa.

Efter Elvis’ død har han sunget i forskellige bands og turneret med sin kone. Selv om han har rundet de 70, er han i fin form. Stemmen er intakt, og da jeg foreslog ham en række koncerter i Danmark i anledning af 30 året for Elvis’ død takkede han ja, fortæller Mike Andersen, der fortsat kan prale af at være Europas bedste Elvis-imitator.

- Jeg var meget begejstret for at optræde på Costa del Sol sidste år og lagde på intet tidspunkt skjul på, at jeg meget gerne ville komme igen. Jeg glæder mig så meget, at jeg har forberedt et nyt og helt specielt show til anledningen, lover Mike.

Meget mere end Elvis
Men Solkystens årsfest 07 bliver mere end Elvis. Mike Andersen kan nemlig meget andet. Så efter Elvis-showet spiller han op til dans.
- Det bliver festligt og folkeligt som sidste år. Jeg elsker at se publikum danse og jeg lover at ”levere varen” så længe jeg kan se folk morer sig og fylder dansegulvet, bebuder manden med den fantastiske stemme.

Ny catering
Solkystens årsfest 07 kan opleves på to måder.
Billettypen ”koncert & fest” giver adgang til selve koncerten kl. 21.30 og efterfølgende fest med dans. Alternativet er billetten ”Middag & koncert”, hvor man starter kl. 19 med en tre retters menu med vin, ledsaget af levende musik.
Det bliver det kendte cateringfirma LePanto, der står for mad og servering, og belært af sidste års erfaring bliver der et loft på 300 spisende gæster. Prisen for ”Middag & koncert” er 55 euro mens ”koncert & fest”-billetten koster 25 euro.
Billetter sælges fra onsdag den 3. oktober langs hele Costa del Sol.
På festligt gensyn.

Henrik S. Andersen

Bestil din billet her

Aftenens menu/ spise sammen
Middagen, der leveres af LePanto Catering, består af:
Aperitivos
Havaborre al pesto
Andesteg med årstidens
tilbehør
Chokolademousse
Er I otte eller flere, der ønsker at spise sammen, kan I reservere bord ved at kontakte Solkystens redaktion.

Mød Mike Andersen på Radio Solkysten
Få Elvis’ egne ord om karrieren og forventninger til koncerten i Fuengirola.
Lyt med til Radio Solkysten mandag den 15. oktober.
På Radio Solkysten kan du hver dag få sidste nyt om årsfesten.

Vind back-stage pas
Solkysten gi’r dig nu chancen for at komme bag om scenen og helt på tæt Mike Andersen og Shaun Nielsen.
For at deltage i konkurrencen skal du købe billet til Solkystens årsfest 07 og svare på de tre spørgsmål, der bliver
stillet i programmet på Radio Solkysten. Det første spørgsmål kommer mandag den 15. oktober.

Læs i næste nummer
Interview med Shaun Nielsen

Om Mike Andersen

Mike Andersen blev født på Frederiksberg i 1966. På sin otte-års fødselsdag, fik Mike en guitar af sine forældre - akkurat som Elvis Presley. I skolen blev mobbet med at han lignede Elvis, men vidste ikke hvem Elvis var, før hans mor spillede ”Jailhouse Rock” for ham. Så syntes han, det var helt ok!
Mike kom ind i Radioens Drengekor og sang bl.a. med Ellen Winther i Nøddeknækkeren på det Kongelige Teater.
Derefter kom han til ungdomsteateret Solby Scenen, hvor Dirch Passer startede sin karriere. En aften fik Mike chancen for at synge et par numre med bandet Telex. Både bandet og publikum kunne lide det de hørte, så Mike blev fast sanger.
Senere skiftede de navn til No Limit, og Mike fik den ide at optræde som Elvis. Det blev en kæmpe succes i Danmark, Norge og Sverige. Mike blev inviteret til at optræde i et nyt tv-program, der hed ”Kims Corner”, med Kim Schumacher, som var helt vild med Mikes stemme. Efter sin tv-optræden medvirkede han i flere tv-programmer. Han begyndte også at optræde
single med sit show. Det endte med at Mike stoppede i bandet, som gik i opløsning kort tid efter.
Mike blev inviteret til programmet ”Stjerneskud”, hvor kunstnere skulle efterligne kendte stjerner, og han fik en flot andenplads.
Mike har optrådt for den danske kongefamilie, den amerikanske ambassadør, Walt Disney og til Lego’s store jubilæums fest, hvor Mikes Elvis show blev sendt via
satellit til 14 lande.

Bubber inviterede Mike med i programmet ”Scenen er din”, hvor han i finalen sang sig frem til en delt førsteplads.
I anledning af 30-året for Elvis’ død var Mike bl.a med i et radioprogram med Jørgen De Mylius. Det resulterede i en enorm efterspørgsel på en cd fra Mike, som nu er i gang med indspilning af nogle helt nye versioner af Elvis’ bedste og største hits.

Mike Andersen har medvirket i flere danske film og er lige blevet færdig med to film: Den danske actionkomedie ”Pistoleros”, hvor Mike bl.a. spiller sammen med Sofie Lassen Kalkhe, Thomas Bo Larsen og Thomas Eje, samt den engelske gyser ”One Last Wish”.
Læs mere på elvisonline.dk


Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Oktober 2007
Solkysten - Oktober 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga