Alt om Costa del Sol i Sydspanien
Sydspanien.dk

Malaga webcam
Malaga Webcam

Sydspanien.dk kan du læse alt om Costa del Sol - Andalusiens sydlige del.
Dødsfald
Skrevet af Solkysten
Dina Hahn
Dina Hahn afgik ved døden den 23. maj, 77 år gammel. Dina var gennem 50 år gift med vor tidligere formand Kai Hahn som pludselig døde for to år siden. Efter Kais død fandt Dina ikke længere nogen værdi i at opholde sig i Almuñecar, selvom parret havde tilbragt mange stunder sammen der lige siden 1985. Dina var født i Middelfart og var af natur et glad og positivt menneske, og det var bestemt aldrig kedeligt at være i hendes selskab. Efterhånden svækkedes Dinas helbred og hun tilbragte de sidste år i sit hus i Rønde.
Æret være Dina Hahns minde.              
Erling Kjær Hansen 
DSS Almuñecar

Ole Andersen
Den 26. marts måtte vi desværre tage afsked med Ole Andersen – også kaldet Motril Ole.
Ole blev født i 1939, uddannede sig som blikkenslager og har arbejdet som sådan både her i Spanien og i Grønland.
Ole var altid hjælpsom, der var ingen der fik et nej fra hans side, hvis de bad om hjælp, det være sig håndværksmæssigt som sprogligt.
Ole vil efterlade et stort tomrum blandt mange.
Ole blev bisat fra Rørvig Kirke den 12. juni 2007.
Æret være hans minde.
Aksel og Inge

Uffe Thæstesen Holm
Uffe Thæstesen Holm afgik ved døden den 30. april, 76 år gammel. Uffe var født i Nykøbing Sjælland, og her havde familien stadig sommerhuset. Uffe var civilingeniør og sluttede sin erhvervsmæssige karriere som teknisk chef i Vestsjællands Amtskommune. Efter sin pension flyttede Uffe og Hanne til Almuñecar i 1998. Uffe engagerede sig hurtigt i foreningsarbejdet og var sekretær en del år. På sin stille og rolige facon var Uffe et godt aktiv for foreningen. Uffe interesserede sig især for golf og tennis og var derfor foreningens aktivitetsleder for disse.
Allerede i 2002 blev Uffe ramt af sygdom. Det formåede han at leve rimeligt godt med, men da der så i 2005 stødte en ny sygdom til, blev det svært. Efter flere hospitalsophold besluttede familiens sig derfor til, i foråret 2006, at flytte tilbage til Nykøbing Sj.
Uffe efterlader sig sin hustru Hanne samt to døtre og fire børnebørn.
Æret være Uffe Thæstesen Holms minde.
Erling Kjær Hansen 
DSS Almuñecar
Tilmeld nyhedsbrevVersion til udskrift · Send til en ven


Solkysten
Skrevet af: Solkysten
Denne artikel er bragt med tilladelse fra Magasinet Solkysten. Gå direkte til hjemmesiden: Solkysten

Læs flere artikler fra samme udgave af Solkysten
Solkysten - Oktober 2007
Solkysten - Oktober 2007

Sydspanien.dk
Fakta om Spanien
Real Estate | Rentals | Rejseoversigten - Spanien | Rejs-Med.dk til Spanien | Klikket.dk om Spanien | Billig-Flybillet.dk | Flybilletter til Spanien | Flyrejser - Andre lande | Boliger | Bolig | Billeje Malaga